返回列表 回復 發帖
魔幻大師 出場羅喎,12檔重榜
有無機呢

唔知幾時我再有馬出
huhut6432gj 發表於 2011-9-14 09:58 PM
大熱門, 1賠3
嘩多謝哂,好易中
chowold2 發表於 2011-9-20 12:05 PM
最勁係你啦, 2場啦, 好快有勳章
威哥,到月尾了,d養馬費係邊度交呀?thx
huhut6432gj 發表於 2011-9-28 09:12 PM
原本應該發帖, 但呢34日我超唔得閒, 過兩日出帖
上面兩位真好
那要管理员帮忙啦!!!
pshum63 發表於 2011-10-19 04:28 PM
問緊
no problem la godavid
仲有, 如果獎金上有咩需要, 你都可以搵我, 在下也可略盡綿力既
go2david 發表於 2011-10-21 11:11 AM
OK, 暫時夠用, 只係唔知點解無左轉帳功能, 依家已經攪掂
無問題, 有咩需要隨時PM我地啦
go2david 發表於 2011-10-21 11:17 AM
OK. 記得遲D參加我個比賽呀, 12月係新一期
醒目精英又W
知唔知佢夠唔夠分同埋大唔大機會報名今屆打比呀???
huhut6432gj 發表於 2011-11-3 07:38 PM
夠有突啦
馬主名稱養馬數目WinPlace總獎金

jackynelson10212,480,000
我系一督屎10171,830,000
huhut6432gj3313,250,000
pshum6310311,400,000
k23bb4042,280,000
jff60003011,000,000
go2david10365,275,000
wathehellqq9000
chowold28252,000,000
civicboy19694000
sweetlemon713710,000
差兩場win,我要勳章
go2david 發表於 2011-11-15 02:54 PM
錢銀事小, 勳章事大 唔係人人有咖, 可以響TVB威威
咪就係..
go2david 發表於 2011-11-15 05:28 PM
[借題發揮]
講真, 錢銀你地好多都大把, 個個幾十億, 想響"馬主"身上搵錢就.... 目的都係俾D野大家參與下, 亦只係一個月勞煩你地一次, 又有機會得勳章, 大家HAPPY, 估唔到....唉.
原本諗住月底可以換馬同加新人, 睇怕我都要考慮清楚.
唔加馬,勳章遠離我
k23bb 發表於 2011-11-17 09:54 PM
過左呢星期日大賽先
sweetlemon 補購了加州萬里