返回列表 回復 發帖
本人虽然是曼联迷,但是都支持下阿仙努..
阿仙努主场,应该会更加努力...

支持下阿仙努... 加油 加油~~~~
eagleooi84 發表於 2012-2-26 10:19 PM
哈哈!曼联都赢紧波啦,果边应该无甘刺激卦
上半场结束... 2 - 2

真是没搞笑... 45分钟... 熱刺先进两粒... 阿仙努后追两粒...

真是峰徊路转~~~
eagleooi84 發表於 2012-2-26 10:26 PM
好一句“峰徊路转”!的而且确,返回原点了。沙格纳既头球顶得非常准,RVP粒进球就系世界级!
希望下半场阿仙奴再接再厉。
3-2!!!WOW!WOW!WOW! 系反超3-2啊!!
再比D力啦,未安全嘎!加油!加油!
沃确特 只差半寸。。。。
沃确特啊沃确特!!你到底搞边科啊!
终于,沃确特进球啦!4-2,太兴奋啦!!
5-2!!!!太兴奋啦!!沃确特两球!!!
沃确特终于训醒啦。。。
第40分钟 - 第68分钟, 短短28分钟,进5球...

真是拍手叫好...

阿仙奴
eagleooi84 發表於 2012-2-26 11:04 PM
真系刺激,依家系打防守反击既时候,一定要守住啊!
看低阿仙奴ge朋友~~
系咪觉得好后悔咧~~哈哈。。
世事无绝对ge~~
继续用呢种气势去打底AC米兰啦!!!
加油~~~
wai4080 發表於 2012-2-26 11:11 PM
其实吾系看低阿仙奴,只系失左信心姐。如果打AC米兰时有甘既表现既话,信心点会失呢?
点都好,依家就一定要守住个势,吾好再滑到啦!
如果进多1球,阿仙奴将会以净胜球多排名第4...
eagleooi84 發表於 2012-2-26 11:15 PM
系啊,入多粒啦!

好可惜啊,吾能够以净胜球多排名第4,但系都算系个好既反弹,接落来既比赛一定要好似今日甘,永不言败!
大家早抖啦!
其实近年曼联都收敛左D,只系当中一两只小狗系度乱吠姐。我非常同意chu553358,曼联的而且确值得欣赏。
曼聯小狗指邊兩隻?
當年曼聯既雲佬係惹火之人,依家好似只淨返傻仔難尼了~
firemic 發表於 2012-3-2 07:25 PM
哈哈!有D敏感,所以吾会说明。。。。
纯粹系个人意见/观点,吾一定需要认同。