返回列表 回復 發帖
有就中正了, 無乜邊個唔揀育成王子.
pull3 發表於 2012-3-10 11:03 PM
講得冇錯
三寶若是開冷門兩注機會率+分之低好快就玩完,
所以四注會是易玩多d或者將獎分降低些,
KUNKIYT兄,請考慮意見?
三寶若是開冷門兩注機會率+分之低好快就玩完,
所以四注會是易玩多d或者將獎分降低些,
KUNKIYT兄,請考慮意見?
kikideebaby 發表於 2012-3-12 01:08 AM
我都幾支持4注呢個方案. 但獎金獎分就不必降低 留待樓主決定
我都幾支持4注呢個方案. 但獎金獎分就不必降低 留待樓主決定
威猛哥 發表於 2012-3-12 03:39 PM
我都幾同意你地講法,其實三寶都好難中...咁以後就毎個賽事日四注...今個星期三開始...獎金同獎分一樣不變....
請各位朋友注意經過考慮......今個星期三開始毎個賽事日都行四注呢個方案..獎金同獎分一樣不變..

資料己更新
支持4注方案.
Thank you KUNKIYT 兄.
多謝版主+KUNKIYT接纳提議
014/03/2012
第6場  3 雪山神駒   4 紅日
第7場  3 南陽望族   5 可愛人生
第8場 10 萬醒駒
第六場         4紅日         1蓋世子牙
第七場         5可愛人生         7喜威寶
第八場         10萬醒駒
014/03/2012
第6場  (8) 至尊飛星   (6) 香檳歲月
第7場  (1) 福到威威   (10) 陽光普照
第8場  (8) 旋風魅力
第六場         4  紅日        10  精彩遊戲
第七場         2  喜跑得       7  喜威寶
第八場        10  萬醒駒
第六場  4 紅日 8 至尊飛星
第七場  3 南陽望族 5 可愛人生
第八場  10 萬醒駒
多謝版主+KUNKIYT接纳提議
kikideebaby 發表於 2012-3-13 12:37 PM
最緊要大家開心
014/03/2012
第6場  7 悅璐孖寶   10 精彩遊戲
第7場  2 喜跑得      5 可愛人生
第8場  6 金獅駿將
14/03/2012
第6場     2 一團威      9 明興寶寶
第7場     9 駕翠
第8場     1 一寶        7 時時攞彩