返回列表 回復 發帖
如果你戶口有  存款: 2147483647 元 係 最大限額, 手工清算利息, 唔會加到入去, 灰飛煙滅 ! 我損失左先知到 ! 所以我提款出去, 就係咁好采, 早知到我囉盡佢~ $$~啦... ...
manyiu 發表於 2019-2-20 06:00 AM
錢多到跌左啲都唔覺
外星貓E生
拿了奖,衰一年?
4461 發表於 2019-2-20 12:26 AM
乜你咁黑仔咩?換個個咸濕亞伯頭像,包你成年好運。
外星貓E生
有鞋唔着,着靺通街走。着睡衣去买野都唔少啦
大啦叭 發表於 2019-2-19 07:50 PM
着睡衣嘅唔系大陆人专利的吗
條骨都無佐lu
拿了奖,衰一年?
点会衰啊,系人人都识得佐你甘解遮
條骨都無佐lu
着睡衣嘅唔系大陆人专利的吗
lhy92725 發表於 2019-2-20 10:44 AM
在商塲逛街有時見到啲睡衣人,真是笑話,家陣仲有人咁樣出街
外星貓E生
可能人地觉得果套唔系睡衣呢
條骨都無佐lu
如果你戶口有  存款: 2147483647 元 係 最大限額, 手工清算利息, 唔會加到入去, 灰飛煙滅 ! 我損失左先知到 ! 所以我提款出去, 就係咁好采, 早知到我囉盡佢~ $$~啦... ...
manyiu 發表於 2019-2-20 06:00 AM
即是有份送一程
CC517 發表於 2019-2-20 12:01 AM
我只是希望你可以享用一年的勛章牌
忘记了您有讲过
4461 發表於 2019-2-20 12:25 AM
你挖了嗎
拿了奖,衰一年?
代表你紅了
錢多到跌左啲都唔覺
CC517 發表於 2019-2-20 10:30 AM
我相信很多人都有呢個經驗啦 ! 無左都唔知, 覺得奇怪到發現, 已經損失左先知到!
乜你咁黑仔咩?換個個咸濕亞伯頭像,包你成年好運。
CC517 發表於 2019-2-20 10:32 AM
我而家先注意到你有個咁型既勛章, 好靚呀! 我都想要呀 ! 借俾我威一日得唔得?
靓女都应该有架,你都上佐台嘅哦
條骨都無佐lu
我只是希望你可以享用一年的勛章牌
BeiDouChef 發表於 2019-2-20 12:26 PM
你就繼續吹吧
外星貓E生
我而家先注意到你有個咁型既勛章, 好靚呀! 我都想要呀 ! 借俾我威一日得唔得?
manyiu 發表於 2019-2-20 12:48 PM
你換返個儍仔樣就有,你張靚女相太大了
外星貓E生