返回列表 回復 發帖
寫得唔啱都會比人篤灰架
外星貓E生
亂入....
辛苦由見習忍者. 被降級到現在的原始人...
昨晚在一版區留言字數少. 無心之失. 我不是亂留言. 就想留言說聲感謝. 就被扣了分.
扣了也不知道. 都是剛發現的. 很不開心...
以後不敢留言了... 嗚嗚 ...
iori_y2k 發表於 2020-11-19 09:36 AM
小事情,不需要这么于怀,我曾经也是,不了解版规则,降级到乞丐, 那你以后多留意了, 好吧我看见你的留言,那我就帮帮你升级
匿名是边个
條骨都無佐lu
匿名是边个
lhy92725 發表於 2020-11-19 10:59 AM
梗係高層啦!邊個可以用匿名註冊
外星貓E生
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
寫得唔啱都會比人篤灰架
CC517 發表於 2020-11-19 10:54 AM
现在都无几个人来吹水,应该唔会
條骨都無佐lu
最慘係留完都唔知做錯. 見到過唔到. 以為網絡問題. 冇留到言....
小事情,不需要这么于怀,我曾经也是,不了解版规则,降级到乞丐, 那你以后多留意了, 好吧我看见你的留言,那我就帮帮你升级
Anonymous 發表於 2020-11-19 10:55 AM
如果這麼慘. 誰人敢留言? 我不是寫Thank, Thanks for share 那些. 我有加公仔. 寫多謝分享" 劇名".... 如果我是亂留言. 被扣. 也算啦.. 早知. 我不留言. 怪不得見只得一個人留言啦...
講話就講話,多乜鬼謝吹水都要多謝!係你最儍!
CC517 發表於 2020-11-19 10:44 AM
我係多謝有人咁有心分享o野比人下載. 咪講多謝囉. 點知唔夠字. 就被人打落十八層.....
来呢度吹水,写多几个字就唔会比人扣分啦
lhy92725 發表於 2020-11-19 10:46 AM
吹水都有分o架? 咁多分. 係咪可以升返級o架?
註冊日期: 2012-6-9?
bigevil 發表於 2020-11-19 12:47 PM
我好少上o黎留言同睇其他o野... 做咩?
所以呢. 咁辛苦先升到級. 又跌返落去... 你話會有咩感受?