返回列表 回復 發帖
除了中国之外,在马来西亚,我国内政部也突击瑞士钟表品牌(Swatch) 在我国的分店,扣押涉嫌与性别多元(LGBTQIA+)运动有关的骄傲系列彩虹手表。
我地可以临时摆在果边,一日一蚊,等到有正式位置为止
好多人话放屋企唔好,当然只要你唔信系无问题嘅
lhy92725 發表於 2023-5-24 03:46 PM
亞婆走左都跟我地住左半年才上到位,自己亞婆唔會害你。
外星貓E生
除了中国之外,在马来西亚,我国内政部也突击瑞士钟表品牌(Swatch) 在我国的分店,扣押涉嫌与性别多元(LGBTQIA+)运动有关的骄傲系列彩虹手表。
4461 發表於 2023-5-24 04:53 PM
我谂你地果边代表同性嘅彩虹标识更加属于违禁品吧
條骨都無佐lu
亞婆走左都跟我地住左半年才上到位,自己亞婆唔會害你。
CC517 發表於 2023-5-24 11:02 PM
唔关系咪自己人事
系佢地有自己嘅世界
唔应该同阳间的人气聚在一起
对双方都不好(估计系属于迷信吧)
條骨都無佐lu
唔关系咪自己人事
系佢地有自己嘅世界
唔应该同阳间的人气聚在一起
对双方都不好(估计系属于迷信吧)
lhy92725 發表於 2023-5-25 09:48 AM
有乜關係,無幾耐都會轉去佢個空間了
外星貓E生
所以咪话好睇个人感觉
大部分人介意,觉得阴阳要分开D
部分人觉得无问题,正如果位教授
觉得无问题,咪带D菜返屋企吃咯
條骨都無佐lu
我谂你地果边代表同性嘅彩虹标识更加属于违禁品吧
lhy92725 發表於 2023-5-25 09:47 AM
先前不是的。现在邪教搞鬼。政府出声阻止了
所以咪话好睇个人感觉
大部分人介意,觉得阴阳要分开D
部分人觉得无问题,正如果位教授
觉得无问题,咪带D菜返屋企吃咯
lhy92725 發表於 2023-5-25 10:54 AM
收入不少,還要執行邊的祭品回家吃,算了吧!還要放上網比人睇,無恥。
外星貓E生
先前不是的。现在邪教搞鬼。政府出声阻止了
4461 發表於 2023-5-25 06:09 PM
现在都强调反歧视,虽然都系有限度嘅自由,呢D真系唔应该禁止咯,人地又无伤害边个
條骨都無佐lu
收入不少,還要執行邊的祭品回家吃,算了吧!還要放上網比人睇,無恥。
CC517 發表於 2023-5-25 09:32 PM
放上网呢个操作就真系有点白痴
條骨都無佐lu
放上网呢个操作就真系有点白痴
lhy92725 發表於 2023-5-26 09:38 AM
呢個女人很愛出風頭的
外星貓E生
现在都强调反歧视,虽然都系有限度嘅自由,呢D真系唔应该禁止咯,人地又无伤害边个
lhy92725 發表於 2023-5-26 09:38 AM
有邪教存在,就不可以。。华仔也说不可以
湖南29歲男子疑因欠債殺4家人後自殺亡
外星貓E生
为乜要杀家人啊,有本事去杀赌场个头啊
條骨都無佐lu
为乜要杀家人啊,有本事去杀赌场个头啊
lhy92725 發表於 2023-5-27 10:41 AM
就是無本事囉
外星貓E生