返回列表 回復 發帖
第8場心水:

11>2,7..自己心水...大注
馬神...貼士命中率高
第8場心水:

6+12..Q/QP...老婆心水
KUNKIYT 發表於 2012-6-24 04:30 PM
哈哈~~都几难中啊!!
人在江湖~身不由己
第8場心水:

11>2,7..自己心水...大注
KUNKIYT 發表於 2012-6-24 04:32 PM
版主怎不看好R8 1號連腳都不拖
今日明星日自己跟不到~~真浪费!!!
人在江湖~身不由己
心水R8 : 11>6,9,1
收得工啦!!!买讚賞开風之子!!!
人在江湖~身不由己
版主怎不看好R8 1號連腳都不拖
kikideebaby 發表於 2012-6-24 04:37 PM
影都冇
馬神...貼士命中率高
頂佢買Q又第三
6535        24-06-2012
16:38        沙田
星期日        四連環        8 場    1 金鎸龍華 + 11 喜惑
           拖 4 讚賞 + 5 醉喜 +
           6 風之子 + 9 香港興旺 $10

$60.00         
6538        24-06-2012
16:39        沙田
星期日  連贏        8 場    11 喜惑 拖 1 金鎸龍華 +
           3 好友福 + 6 風之子 +
           9 香港興旺 $10

$40.00
頂佢買Q又第三
6535        24-06-2012
16:38        沙田
星期日        四連環        8 場    1 金鎸龍華 + 11 喜惑
           拖 4 讚賞 + 5 醉喜 +
           6 風之子 + 9 香港興旺 $10

$60.00         
6538        24-06-2012
16:39        沙田
星期日   ...
CKING13 發表於 2012-6-24 04:47 PM
真有点可惜啊!!!!
人在江湖~身不由己
今場心水 : 重心Q
R9 :  10 薄荷糖 > 5幸運聖 + 11 永勝多 +13好好機會 +14 風雲
R10 : 12 威騰駒 > 8 華利多 + 9勁綵 + 14 超光越影

希望呢2場翻新啦
影都冇
KUNKIYT 發表於 2012-6-24 04:44 PM
版主好眼光雖唔中日後的金鎸龍華忘記掉好了  

但告仔把風之子於谷草1000王轉換視線到田草1200嬴出又有分頭 好嘢!
第9場心水:

1+5+10..Q..老婆大人心水
馬神...貼士命中率高
第9場心水:

10+13+14...大注
馬神...貼士命中率高
第九場
W 8 威猛
Q 8 威猛 拖 3 齊哈哈 + 11 永勝多