返回列表 回復 發帖
兔仔乜情況會咬人? 咬人係咪好痛嫁?
vandas 發表於 2012-7-30 12:41 AM
同佢清潔籠子時佢會追住我隻手來咬~所以我要放佢出籠時才洗牠的臭籠,無做絕育手術的牠很情緒化,所以無咁平靜~ 有次大意比佢排牙(蛤)咗一下,幾痛㗎!
波子有眼皮,但開眼瞓覺係兔子本能之一吧!我次次偷偷装佢瞓覺都見佢擘大對大眼~但全身唔郁無動靜喎!我記得好多時見佢係檯底無晒聲氣我便偷偷行過去,佢反應是突然間成隻跳起半丈高發顛地走了一圈才遠遠定下神確認 ...
maye2328 發表於 2012-7-30 01:34 AM
哇哈哈...我俾爆趣啊~!
Cutie 不错 不错 Thanks for sharing..
这是个什么? 兔子么?
这是个什么? 兔子么?
aphrodite_ 發表於 2012-9-1 10:34 PM
波子,很多人當你是狗~我也開始懷疑你的真正身份了!
虎背熊腰~好似比之前結實
虎背熊腰~好似比之前結實
dxb 發表於 2012-9-3 11:50 PM
佢跳入籠再側身(撻)係籠內瞓時嗰鐵籠會震㗎~呀肥波而家嗰size唔係講笑!
佢跳入籠再側身(撻)係籠內瞓時嗰鐵籠會震㗎~呀肥波而家嗰size唔係講笑!
maye2328 發表於 2012-9-4 03:28 AM
肥肥波波有無10磅重?
这个家伙肥了- -
肥肥波波有無10磅重?
zzleezz 發表於 2012-9-4 11:43 AM
唔知呀~都好耐無上磅(我都係) ,有機會捉佢磅磅先!
唔知呀~都好耐無上磅(我都係) ,有機會捉佢磅磅先!
maye2328 發表於 2012-9-5 07:43 AM
對上一次係幾時? 有幾重?
對上一次係幾時? 有幾重?
zzleezz 發表於 2012-9-5 12:13 PM
搵日捉佢上磅後話你知啦~~
搵日捉佢上磅後話你知啦~~
maye2328 發表於 2012-9-6 06:43 AM
記得順便磅埋自己啊~
記得順便磅埋自己啊~
zzleezz 發表於 2012-9-6 12:30 PM
zzleezz 你又換新頭像!你真多花款! (我有減去自已磅數才found out 波哥的磅重,無將自已的磅數加入肥波度!呃自已輕兩磅加入波哥度好無 品啫!我無呃人㗎)
zzleezz 你又換新頭像!你真多花款! (我有減去自已磅數才found out 波哥的磅重,無將自已的磅數加入肥波度!呃自已輕兩磅加入波哥度好無 品啫!我無呃人㗎) ...
maye2328 發表於 2012-9-17 01:17 AM
點解要咁複雜啊?