返回列表 回復 發帖
What happen? Crystal disappear for 12 days long!!!!!
hello 靚女   
又係我    我又要麻煩您拿.
想您幫我個朋友設計 logo
他要開外賣店 個名叫"金玉軒"  Jade d'or  
logo 想要一個男廚師.一個女待應.

~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 yjennytws 於 2009-2-7 03:37 AM 發表
Hi Crystal:     妳好!    我看了妳的作品,  真係好cute同好閃呀!   仲好有創意添!   妳仲幫人整埋,  真係好人!     而家我2個女就嚟生日 (2個都係3月一頭一尾);    好希望妳可以幫忙造2個靚同cute嘅閃字birthday送 ...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
笑一笑,世界更美妙!
[quote]原帖由 TTJunz 於 17-2-2009 10:58 AM 發表

美女,怎么漏掉我的呢?麻烦你帮个忙哦.....不好意思谢谢你靓女=P

評分次數

• lux1261

我想要个论坛头像的闪字咯!

麻烦版主帮帮忙。

我要的字是。。。。。。。

~~龙少~~

有杀气d咯!

多谢!!!!!

hi..我第一次往这个版逛..希望crystal能帮我设计闪字..
我有个朋友就快大学大考了..希望能帮我设计一个打气加油的闪字..她的名字叫雅琴..谢谢

Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 TTJunz 於 2009-2-5 10:02 AM 發表
当然要!

我再来咯~ 这一次不好意思,麻烦麻烦咯

1. Z mui 4Eve

2. TT love BB

3. Clubbin

笑一笑,世界更美妙!
拍写啊。。我的呢????
原帖由 hakkalao 於 2009-2-5 06:09 PM 發表
帮我弄个"vivien我爱你"

笑一笑,世界更美妙!
原帖由 ffgodlikeff 於 2009-2-3 04:29 PM 發表
拍写n捏。。又来麻烦你咯。。呵呵
这次我想做个。。

‘傻蛋永远爱傻瓜哦’

不要太大咯。。我想用手机发给她。。
麻烦了。。谢谢你哦!!^^
笑一笑,世界更美妙!
原帖由 kawaiilove 於 2009-2-6 01:29 PM 發表
当然还要啦,,,,,麻烦你咯,,,,,谢谢。。。

Alex & Carol
笑一笑,世界更美妙!

回應 beh_crystal 第 492 篇文章

谢谢crystal版主,我已拿了.....
看過了, 不禁要讚嘆一聲! 每一個都設計得好靚, 好有心思,  希望Crystal也給我做一個個性閃字簽名

jeanjean 芊芊(英文字係主字, 中文字不要太大, 小小的在一角做陪襯)
jeanjean要用藍色, 其他你給我配色
喜歡吉他, 所以最好有吉他或音符之類

大大感激期待

ps: 對不起, 有小小變動了.

帮我朋友的要求。。以第一张图片为背景还有1个要和第2张图片差不多一样设计的
写 Khang & Ching
谢谢

Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|