返回列表 回復 發帖

[遊戲] 阿仙奴不定期遊戲 - 估下我係邊個?

基於國際賽既關係,英超聯賽在這個時候就會休戰。我地不如趁這空檔玩下其它遊戲。
我最近在yahoo網站得到少少靈感,所以我就用E個靈感來開個不定期既遊戲比大家玩玩。
E個遊戲只會响英超聯賽休戰期間蒲頭。

遊戲玩法:

我會帖一張圖出來比大家估下,而E張圖吾會系完整圖,只會系張完整圖既一部分。
張圖一定同阿仙奴球會有關,吾會係其它球會。
我亦都會公佈張圖既主題,例如球員,球場,等等。
同埋我會比少少提示。

估中者獎金:TVB$500000 (TVB$五十萬)

歡迎所有會員參加
截止日期:我公布答案后

遊戲1:估下系邊個?

提示:他為阿仙奴效力左11年

請直接響度回复你既答案就得了!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
阿仙奴不定期遊戲 - 估下我係邊個?

答案:Dennis Bergkamp
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
本帖隱藏的內容需要積分高於 99999999999 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****

我系一督屎 發表於 2012-10-12 08:52 PM
哇!大佬。。。点解要隱藏啊?连我都悌吾到。。。。。
哇!大佬。。。点解要隱藏啊?连我都悌吾到。。。。。
mysteryray 發表於 2012-10-12 21:01
无理由架,本版版主应该睇到架
呢种游戏吾隐藏好似无么意义。
无理由架,本版版主应该睇到架
呢种游戏吾隐藏好似无么意义。
我系一督屎 發表於 2012-10-12 09:12 PM
ok既!每个人都未必有同样答案。
遊戲1:柏金
版主你個signature比既提示真係好明顯呀!
真好人 ,  連答案都比埋 ,  點駛估

答案:  Dennis Bergkamp
阿仙奴不定期遊戲 - 估下我係邊個?

答案:Dennis Bergkamp

哈哈版主送大禮
怕針

hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。

哈哈哈!好!第一題檔系送既,接下來就無甘容易。答案就係Dennis Bergkamp! (一陣再派彩)

luke1688 秒前TVB 500000 元積分轉出
我系一督屎27 秒前TVB 500000 元積分轉出
myalligator49 秒前TVB 500000 元積分轉出
sgslklcslf1 分鐘前TVB 500000 元積分轉出
kikideebaby1 分鐘前TVB 500000 元積分轉出
HIDE1 分鐘前TVB 500000 元積分轉出
原圖:

遊戲2:估下佢系邊個?

提示:佢退休後,他一直活躍在媒體上,通常是在與足球有關的電視和電台節目

請直接響度回复你既答案就得了!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Ian Wright~伊恩胡禮
Ian Wright~伊恩胡禮
gunmok 發表於 2012-10-12 23:50
勁呀,呢個我真係唔識

p.s. 我搵到原圖
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。