返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x( \( v: @$ i  O8 F+ x# }! w( g
kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
公仔箱論壇7 K8 T; h$ s  b' |& g6 S
分別係...呢部係新架囉
  ~; O4 P- Z6 |& Awww3.tvboxnow.com依家既旗艦機, 個款仲好靚仔www3.tvboxnow.com2 n# ]; @  w; F% M0 U  s7 w5 X
4# 魚柳bell
- k1 P# m; `" q7 L7 d& C公仔箱論壇好型喎真係!金屬機身黎架?
- k( |$ n3 o5 T& f2 P呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell www3.tvboxnow.com, O7 R0 U. B9 t
好型喎真係!金屬機身黎架?
9 Y. ]" z3 }/ Atvb now,tvbnow,bttvb呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
+ v3 l* O$ K, N3 @6 Jkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
公仔箱論壇5 o- ]+ l" ^& q! M% I2 d
係呀, 質感好正www3.tvboxnow.com/ Q+ h5 s0 S  v+ @6 b& n; G
你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
/ _3 d- ?' F6 R6 b( m& i/ x% q, Q魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
* |) q' D0 g5 P& t: j2 M. Wtvb now,tvbnow,bttvb快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell
% Z& Y  q2 a6 ]. A: X  M. o9 pwww3.tvboxnow.com好型喎真係!金屬機身黎架?公仔箱論壇) F6 t3 r6 {$ L& j! i+ A
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
0 a. {8 T7 Z! T3 h: ^$ p公仔箱論壇kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
& |, p# \0 d( c) \www3.tvboxnow.comS4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
公仔箱論壇9 _/ o2 Q. ^, }& ?* O
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=21652513 l4 f5 T3 O5 t1 G0 D* H
PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
7 }. u, }* A8 `) ^) U
估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急
4 A9 B, n+ r0 q# d+ P8 I8 \$ S公仔箱論壇見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???