返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
2 F0 ]$ s5 ]3 P師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦www3.tvboxnow.com0 B* c) Q! \7 H  Q* p8 Q
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
3 u( H( X: H0 _2 |公仔箱論壇黑色真係好型@@
8 B8 d0 I9 ^2 C7 R' bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Y( W( M( M: J9 P/ M& V
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
3 z. t% `3 Q9 x& G+ w5 _5 [公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
' p) x# C! t, V9 a# b7 Rthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
$ M+ I) J" O9 @( p公仔箱論壇好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨www3.tvboxnow.com0 i- S; c2 A( c
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
1 k4 O- t; T" _$ p; }9 m% uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
+ X$ m8 V7 \  k* T/ g公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
1 {* @7 k. u) Y" d0 l' R公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)www3.tvboxnow.com* g, K! O+ t, k
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
  v! d; ^  ~" h; ]9 D) a* btvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)www3.tvboxnow.com5 }1 ]- k$ M, c8 M& z* l
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價5 @! d; T/ p$ _. H/ `. {4 u
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
" q) P2 H2 o$ ~/ P' @/ Gwww3.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
4 W- [  N  t: T6 Q. f2 [公仔箱論壇同埋我覺得one影相靚d
tvb now,tvbnow,bttvb9 t( y) A2 I  t" B# T2 p. @+ a
我就鍾意one多d(所以訂左one)
" F* I1 R/ d, v, w2 V4 T公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價公仔箱論壇. n9 E  w  t  k) H
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
' x( i  o3 D* _0 B# v% @7 w1 m4 c# Mtvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?
, H$ q- P- q% Q* R4 K公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇& @. ~9 p8 J$ E/ R' G1 I! m
同埋我覺得one影相靚dwww3.tvboxnow.com! y" ~3 ^) r, a4 x6 N7 ^( K
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
: d% ?3 s/ F( M# d, V& Q如果講像素既話唔係S4高D咩
% X( A! ?% ]5 g$ K% z+ E, t公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
7 E8 I/ g- Q' g) [- Y) \: q% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  a! w' v( t" \' n  V
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電6 P2 z$ m2 K' h) ^
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
# X- P: D4 O5 b如果講像素既話唔係S4高D咩5 ?* v: G% o2 X) j
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! r' [" V. E- P0 a+ k( q2 P
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊tvb now,tvbnow,bttvb2 P# B8 L/ Y) h4 j- e# ]
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
0 g" J$ h2 _' M! j9 R公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電  ^6 K/ y1 k5 W) t2 b, W; {
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 t2 j3 t) R# s+ F6 M' ^3 V
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
. J# J6 M1 J; t  z如果係咁咁真係唔洗考慮....