返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
1 Z* j  o1 f% ~$ I4 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1tvb now,tvbnow,bttvb) z6 h8 I4 `& k# A+ F
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3Gwww3.tvboxnow.com# G: h5 u/ E- g7 J9 @: D/ {% r' T
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
5 M" O, D) F$ ~2 ]5 j8 {下, 咁搵笨
# L6 h+ T" x( l( z. Wtvb now,tvbnow,bttvb不過佢3g同4g係咪同時出先?
4 z# m; C0 k( B( l  o5 F下, 咁搵笨www3.tvboxnow.com, h9 I/ l" D! @
不過佢3g同4g係咪同時出先?
- j7 ~- Q% n$ w4 [# V8 v( OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
) r; k  h$ V3 K
唔係呀, 4G版聽講會再遲D
+ a" x# K& g* ?- `1 F5 X2 ^/ z不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+tvb now,tvbnow,bttvb& I" U% b, U- x# C, N
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
0 r# S5 _  I/ I依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
. w( A% D4 A' ctvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
+ z& r+ \6 z2 z, i2 Oskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
5 u1 V$ ^: V5 w0 z4 w, c1 N( Y+ ftvb now,tvbnow,bttvb下..乜咁樣架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" K% _: O  H" G/ O" F: H  }
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...2 _+ `; V6 t2 Z1 S0 s$ C5 _
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d$ `, s5 U/ o/ o; {: T: b& ]
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
公仔箱論壇" O+ @- e1 z, Q7 H; p9 ]+ Q
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
0 y1 d1 W' {+ q/ L- u  s呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
: j2 _1 Y+ o3 [+ Z0 ctvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
www3.tvboxnow.com: Q5 F5 Y; }, W# e
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
$ f) I8 j* p7 m1 s$ n: N3 I& Wwww3.tvboxnow.com今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 www3.tvboxnow.com0 T0 g) Z3 `$ D3 E1 ~
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 : }/ V$ q$ u: q. e4 Z
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
- _* S/ F  [& A5 E# U/ D' Z9 @4 A6 ftvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
8 C/ J8 v( @6 E$ u; x公仔箱論壇係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題tvb now,tvbnow,bttvb" t4 ^) r0 ?9 V  u% T1 p+ I
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
* ^2 g* ?+ o3 d% W  g1 Kwww3.tvboxnow.comagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
2 }* `% `2 ~& u! \tvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
9 p& f/ V' ], y+ ~! y
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
& r1 Q" F3 u! M5 d( l/ B& _tvb now,tvbnow,bttvb不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁