返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1! F  O9 J/ t8 T4 Q
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
6 c9 j# E4 h+ \; D" q0 a$ Qtvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3Gwww3.tvboxnow.com3 Q2 k: J; `8 M" W  D
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 l8 d  F5 y8 H# ~# ?# Y! F
下, 咁搵笨
. d4 W( k1 \/ b9 c6 ?不過佢3g同4g係咪同時出先?
. [/ k6 C5 M% w% ^* `下, 咁搵笨www3.tvboxnow.com( x$ r, H. W1 t1 w; ]6 f5 R
不過佢3g同4g係咪同時出先?公仔箱論壇, m9 G( M! [: v% S
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
) S2 g8 Z8 Q7 E+ y5 U9 `2 ^www3.tvboxnow.com唔係呀, 4G版聽講會再遲D
2 `5 S: B# x8 }www3.tvboxnow.com不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
+ ?( a9 i7 v- V9 ], D, Ywww3.tvboxnow.com成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...5 S: P+ R( I3 T9 r( m: r' J  k
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+公仔箱論壇, @; O* I* \  ^5 l
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
9 Y; U2 R) h5 x& M! gskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
& L, e# ^9 C, C. b4 l* M5 y下..乜咁樣架
7 X, s9 b+ Z5 N- m  ]7 S7 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...公仔箱論壇/ Y1 v4 ^8 K0 T$ w/ J( N
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
, f# R' z5 d0 B7 Z* t2 Iwww3.tvboxnow.com一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
1 d  v) {; C4 y$ N呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  u8 d% W+ w' b: s" v# ^2 j% p0 q5 A
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
# Y' Y2 \2 {2 l  x8 Otvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
www3.tvboxnow.com$ i2 }1 q: J8 X+ y
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
7 C" k6 X, @% k, w; ~9 L; U今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 公仔箱論壇; }# `$ n4 l2 W3 d
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
% {' }7 e. O) s0 }- F: f. A9 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重0 R6 ]2 O% J  P; R2 G
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
7 }3 J6 R& \! R  |3 i8 u& Y% d& }) t* bwww3.tvboxnow.com係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題% K0 m; E$ M  {) _
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 . `9 k  ~  ]! W3 E  x1 \  F( g1 `
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
8 V: j0 C- [) m2 r: V- _% d$ Dbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: S6 @4 s. m- J2 B
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
0 Y& R8 H- Z. W( Y2 Z  R/ p公仔箱論壇不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁