返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!www3.tvboxnow.com3 J- ?* O+ O9 Y% o, V; x
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 k1 n: S& C. w( i
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
  d# J1 k- N9 p% r公仔箱論壇呢部好唔好用?未用過htc機
* s8 l" o+ J3 {# z9 _6 y+ J8 qtvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
% I: _+ B* `! k  D5 S公仔箱論壇我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
8 E; N" p7 f* z6 ]% V6 m8 w7 e; FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
' k' W" g! X: a& h: JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,4999 A2 }. D. w* t
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
  n1 j& Y- _9 T) k% {, J唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1tvb now,tvbnow,bttvb, |' x# u+ u; }/ D. u
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 G& w9 n7 i: G% ]( O
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
www3.tvboxnow.com1 Y% _9 T- D( p2 R' x8 W
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
4 V2 V% s2 J7 i& U/ ~9 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ?4 V) v# Z* J3 l
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
7 e' i2 Q' g1 [( K, s6 ~www3.tvboxnow.com係呀, 我覺得白色幾好
$ D$ u" i3 h' z) z0 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
4 B: x7 X4 e" g8 c3 @% @4 X樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
公仔箱論壇  S7 P. K4 X. F& [
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
+ i+ `8 a- a+ d; rhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
; G7 y! o: V& R- mtvb now,tvbnow,bttvb呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁tvb now,tvbnow,bttvb) Y& |' G) E5 [) k  {( ~' U/ P
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037公仔箱論壇/ }  M% A" Y; L) y/ ]
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; J: m; y* J( s4 E/ Q3 z. [
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
% V+ H, A* h( J$ B) o
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
2 `7 G; @4 @; c! z8 k  k. H8 }* g你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 [$ b8 D9 }+ x
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU