返回列表 回復 發帖
原帖由 lukeong 於 2008-1-25 02:40 PM 發表
明教吹水馆 跟 明教光明顶 有什么不一样??
都一样,明教光明顶是由kingworld打理,而吹水馆由我打理。吹水馆通常早上至下午我都有在,希望一些工作闷了,有压力,可进来relax吹吹水,放松心情。
原帖由 ~嘉~ 於 2008-1-25 02:42 PM 發表
明教光明顶      

~~~明教光明顶~~~
欢迎各路英雄黎吹水

明教吹水馆

各位靓仔靓女!如果觉得工作闷,有压力,不如入黎倾下计,吹下水啦! ...
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-25 02:48 PM 發表

都一样,明教光明顶是由kingworld打理,而吹水馆由我打理。吹水馆通常早上至下午我都有在,希望一些工作闷了,有压力,可进来relax吹吹水,放松心情。 ...
辉哥好靓仔啊!
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 angkukubb 於 2008-1-25 02:56 PM 發表

辉哥好靓仔啊!
过奖啦! ,你都好型嚄!
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-25 02:42 PM 發表

欢迎,请喝茶:onion14:
齐齐饮啦~好型沃你的look,我是时候改变下了
原帖由 mk841 於 2008-1-25 03:25 PM 發表

齐齐饮啦~好型沃你的look,我是时候改变下了
多谢,多谢,过奖,过奖:014: ,身为明教右使,要换下个look咯!:onion03: :onion03:
Hello everyone !!

hi~~大家好
明教~~有冇張無忌响度呀?
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-1-25 04:55 PM 發表
hi~~大家好
明教~~有冇張無忌响度呀?
教主唔响度嚄!各下系?
原帖由 wlt1110 於 2008-1-25 04:53 PM 發表
Hello everyone !!

你好!

回復 #25 ckhooi74 的帖子

哈咯
"明教" 教主駕到..................巡視!再跟各教眾打聲招呼!

各位失陪...........有要事辦!
明教教主出巡
果然有張教主在~~
咁請問楊修,楊左使呢?
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-25 05:34 PM 發表

教主唔响度嚄!各下系?
在下只是一位流浪人,在找楊左使~~