返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 N6 M* ^, J9 o( [9 n: c2 }
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
* B& E% m5 O1 A2 w% r; NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
( d4 V" Q( Q: emaydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
- \1 s" l% R4 Q8 {* |s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊0 D6 m- j) ]* G+ j: R% ~, K; K( m
点解samsung的设计师没啥新创意的?
+ i2 s: v8 h* I, Z- Uwww3.tvboxnow.com三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
! ?/ X5 U1 n/ e/ Y+ Ktvb now,tvbnow,bttvbs4個mon好差?不過大dd@@
8 I5 \1 R3 v( Q9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
6 ~+ _+ {4 {$ N0 c8 K8 w& b6 i5 O3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Y) R$ E* |# U/ A7 \
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 G8 i, v$ U- o: X$ t; {  B
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
% i4 u' L( J  i4 }' eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
8 S2 R9 z! T% D- D7 T0 s4 Lwww3.tvboxnow.com部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
4 h. q& \1 p) w# J; l' cbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
% X6 a+ v  Y8 s7 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 @& }& d. M! Q7 V' @
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右www3.tvboxnow.com/ l; c2 |) c; V, y
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% l* F, X; y) ~( P! w
下點解得返8gb? d app冇得del咩
www3.tvboxnow.com2 ?7 H  G; }, [& ]) L& S4 }$ W8 P
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
# S% I; `7 c0 |1 b) G5 C2 O) h公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
( b( a: H' V$ T# {# K. i你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
www3.tvboxnow.com$ [; s8 P5 G8 U9 ]; A
下點解得返8gb? d app冇得del咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: S7 n8 G# I$ F. n0 r  f+ \' ]
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
www3.tvboxnow.com# K6 M" e1 v' V8 y8 F
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快