返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎
  d( o. `6 M( v  E% t: J我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
6 o" p9 H' T; @$ e/ Gwww3.tvboxnow.com我覺得one幾好, 自己都用緊www3.tvboxnow.com" y8 Y0 ~0 B& l6 H' h
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
0 ^3 f* S! A9 U' k" |1 t9 q2 ^' p  {
one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG8 x; A( [* {; G5 u. w& V# V
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
0 C" s. z$ d- n, TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
' j: L% _" s: G: e+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?* f7 [9 j; I9 A1 M2 N
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 n1 \3 E6 z( e4 ~" M- b
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
( `1 n/ Y" ?6 d8 n5 R* S3 _tvb now,tvbnow,bttvbone易唔易用呀?順嗎?
, w, i) P" E( r+ ~公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
www3.tvboxnow.com, u1 ?$ ]& D, y: `/ t; {% d
易用呀, htc機既sense ui都好好用架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! @2 y' P3 Z, @8 |; G& {0 z9 `7 _
順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
6 n/ j2 i3 d$ E3 G, R- Z
易用呀, htc機既sense ui都好好用架
6 Q- W" a. n* r* {. r; vwww3.tvboxnow.com順, 我玩game同睇片都冇lag過' _  l" w6 V5 w, g
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
8 Z; U- p2 J1 v* D: K$ x+ K5 F公仔箱論壇agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 _+ @3 s) ^  T& b  `
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
6 M. a9 a' L/ `: o! Z  {www3.tvboxnow.com我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
' A  Z. t% C3 h; G- {2 G0 ^$ Y係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
0 q8 O- n; {9 }# u, C- rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
) E; _5 r9 @; p& ~9 T, i公仔箱論壇下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
7 ]' W3 j+ V. u3 Mwww3.tvboxnow.com我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
/ m6 D; L# b8 q5 v: Q  z0 r" ksweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
/ b* {! j$ i7 A1 Q4 @2 a  Bwww3.tvboxnow.comS4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
9 ]6 v6 u6 T! m% z( XS4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好Dtvb now,tvbnow,bttvb- s2 R% a6 l) M" s1 N4 {
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
www3.tvboxnow.com/ N; Y, `) ^5 m& k
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
! F0 s0 G* ]; p# E: u6 Q布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' w' |: F: V* d, x0 N- [
下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌