返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
2 Y1 p4 z/ L( d2 U' _' p5 g, ?公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
公仔箱論壇. ]7 u: N8 R- l. t
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
8 B2 E7 Y, |* m8 r5 W$ W$ o2 j' M1 R咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 C5 e4 A1 r1 \
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
3 P6 C8 B6 ~7 N+ `
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
; P5 c4 m- A4 C) f/ J- ftvb now,tvbnow,bttvb講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱tvb now,tvbnow,bttvb3 Q+ a6 S5 q2 \2 _
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
% f7 u1 ]  ^4 ?; J) `公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??
2 {0 n+ a: B3 j0 v7 ?% p公仔箱論壇我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
6 d  x9 `" _" ~! A6 B+ w% T公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Y( o: z6 |, ^" X6 `
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
/ Z. G* C3 O7 `公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 T2 v; f) l8 w5 i3 P4 R
係, 用一陣就會熱公仔箱論壇; I. j' p7 T$ t# @' u
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
+ j, @4 y8 v# ?1 d6 Z" Y公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
* Z& p! B  H+ L$ [0 a/ r
SENSE TV係咩黎架??
5 i, {0 i; L9 F4 wtvb now,tvbnow,bttvbSENSE TV係咩黎架??
% s1 j2 O. n. _6 r! O魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
" w* _* ]6 C) j$ J6 h1 cwww3.tvboxnow.com可以將one當做遙控www3.tvboxnow.com4 s# c1 y/ t) g" b) [0 {
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...- T! K; W" I6 d3 f* s
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
) J) E! A" g# J* ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
& l) g2 _5 r8 m' ]( \( ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以將one當做遙控
% U! E: O. d- T. v5 [公仔箱論壇其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
: @% x6 ^7 j, T# C# j6 v& j" ?tvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
) r7 U6 w. V, k; n1 F5 _
咁犀利
2 m7 ?* i% V, X5 k; w& A6 ?. ~公仔箱論壇我今晚都出去試下部機先
; z. [- J; {5 X6 a1 H% L公仔箱論壇我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
( G: I! I7 R9 N! y魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
6 ^& T( x. g1 d$ Dwow,你幫我打左支強心針
1 y2 `* s# Q; O7 b" N5 K公仔箱論壇丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
www3.tvboxnow.com( k0 Y5 ]: M3 |: t
wow,你幫我打左支強心針TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 U( b+ q' P. V1 q
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?公仔箱論壇9 v3 q9 j5 z& n; x
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
0 c- s) y2 m2 Y# K8 b5 Owww3.tvboxnow.com我覺得d電都ok襟公仔箱論壇  L- G" P/ [$ R1 b
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文! f  s& z  B- p, d; j$ k
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm