返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正/ q$ x; O; p9 E. R- S
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
, D  O! Y& t; u) Z7 _
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
1 V# l* [! H" L1 bwww3.tvboxnow.com咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?公仔箱論壇0 B% U1 p0 X. _6 s. ~  C
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; i8 i- l! D% h$ L1 \
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
+ X: Z' x5 M4 E( l: N8 Ntvb now,tvbnow,bttvb講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱, q/ q) L2 }! E. g1 B6 x* H6 g
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
公仔箱論壇" q4 b7 _  M6 v+ ?3 v) M3 p
連傾電話個d都會熱??www3.tvboxnow.com& z- w) M0 R/ l+ D5 W: N
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
/ f( w5 H+ S3 W2 w$ stvb now,tvbnow,bttvb連傾電話個d都會熱??tvb now,tvbnow,bttvb6 h( @/ g$ P8 P' k
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
4 n/ ]# b; c5 M# \米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
' k9 [0 T4 _1 S5 ~6 H4 F- W0 L8 qtvb now,tvbnow,bttvb係, 用一陣就會熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Z' L6 B$ a: b1 M& z( p
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
3 Z8 h3 _; m* x, {" r. I6 \沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
3 N0 Q1 N8 y  t0 z/ |; RSENSE TV係咩黎架??
公仔箱論壇1 a6 z8 I: N2 y  D' |
SENSE TV係咩黎架??
% K% b* ?) Y: \8 ~% e公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
( u, j0 c  U* B# n2 T9 e
可以將one當做遙控tvb now,tvbnow,bttvb: \1 f3 M3 u: ]; a5 t
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...tvb now,tvbnow,bttvb" R! H7 n* K" c; [/ I
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
- [; ]  S" ]& v0 |0 f" k我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
  U9 g4 U* G7 S+ R1 G+ Z7 \
可以將one當做遙控
+ k; ~9 B) I% K. x. y; [) L公仔箱論壇其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用公仔箱論壇( {; ]# ^3 B; ~4 o: H! }
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
0 P6 T& G5 S9 O' N. Z& G
咁犀利tvb now,tvbnow,bttvb' n! E" ?; A, |) m. e/ }
我今晚都出去試下部機先
% q* A6 {4 ?9 h- _我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
& y  N$ O) u9 U. _& O  U魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
公仔箱論壇: I* B0 I* I( d! k4 `! p
wow,你幫我打左支強心針www3.tvboxnow.com, o8 d2 `2 k1 X, T, R6 L0 c3 J
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
* R8 S" |. L' Lwww3.tvboxnow.comwow,你幫我打左支強心針
6 [% {8 y& E1 R, C公仔箱論壇丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
! v( p" r8 f2 i8 z魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
3 a- m* G3 D8 f  z/ ]$ e我覺得d電都ok襟
5 g7 t1 y% W' C4 z' rwww3.tvboxnow.com你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
! d5 W( N7 J9 R' q# u+ _5 ?5 |; P1 Hhttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm