返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~3 J4 W/ T. p3 @# X2 U) N+ z
9時16分 發表於 2013-6-1 07:59 AM
# l4 g1 S3 D3 B+ B3 D4 ~
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
公仔箱論壇3 s" h: u2 F: d4 S! u: F' y/ s% z
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& |3 M* j+ e  ?: c
iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
  }: w: I4 A) d4 i7 Btvb now,tvbnow,bttvb下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
$ N7 |, y5 b% f; N  z& B+ iwww3.tvboxnow.com師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
, m) N4 {) `" awww3.tvboxnow.comiamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
8 {7 `. o, b- Wwww3.tvboxnow.coms4雖然像素高, 但我之前睇返d試機文, one影出黎既相質素反而仲好d添, 可能始終因為感光勁好多
; |6 N! i( t! \, b: P
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
5 u) V8 \" ]- I( s) usweetcherry 發表於 2013-6-1 08:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! S& @4 v6 \+ E0 ]- u4 U
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好
" K- N9 u2 t4 E2 w5 Kwww3.tvboxnow.com仲要配合埋鏡頭等等架
. Y. B8 T8 k5 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
近期都係得HTC ONE同S4架姐
# R6 N* F, f1 R9 q  R# m  y: ^: S6 o9 q公仔箱論壇但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
3 v# a; t$ B9 v9 C$ L' G) J2 E0 ?: z
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好
7 Z; y8 G( K! X" f! m, e公仔箱論壇仲要配合埋鏡頭等等架
9 Y' |- O2 {3 t. p: C9 h你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
7 K3 \/ S) R) |1 \5 xwww3.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
, }1 M" |: [7 x. b- W又好似幾有道理..哈哈
; Z6 B! N+ y+ j: V3 M$ T4 stvb now,tvbnow,bttvb想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐
* Z8 I! H+ z* g' t0 g8 X公仔箱論壇但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
5 _& I& M. \# [3 a1 L& KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( S7 E8 Z9 ]& W+ f# Q
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
5 f6 s* K7 c, o9 U
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
# l* r1 M9 _9 {5 U) b+ e9 N8 ~% _sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:23 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" q7 `* A7 L' j* [; o: o1 w; W! A
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
, M$ l. j) U; O* l7 j$ i# P$ |又好似幾有道理..哈哈
" u2 J2 d$ V$ _6 b) t) nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想知呢部ONE影相多唔多野玩架??# Z) E' b3 ]- e* K" H! N0 H
sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:22 AM
. G/ S7 h) B! `0 U3 ?www3.tvboxnow.com多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
; v- W: i0 }- F6 Z. NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
6 t8 _  d5 r9 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
& [6 t9 u# n$ L' j
係呀, 我以前用s3試過燒左
* H9 K4 p# r- b1 K/ v- yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱www3.tvboxnow.com( r' G7 x2 {5 S4 e& U% A4 G5 j
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
* p. y' D* h% G2 W" rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
( {* L* c9 ?1 w
多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index5 O" h- N  k. }5 J% x
9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
" A0 q" W) G' _7 a
thx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部
影相既話就1定係one ga la, 而且又岩你budget