返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
* P3 l5 U# t' t9 e) S6 p8 Y公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
% m2 g$ Y& ]( t; s% e8 c" Gwww3.tvboxnow.com咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ f- E6 O& v$ s7 f
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
% ]% h" G7 w( VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過廣告好似話係叫htc sense?
; k* v9 k! S! q: ~www3.tvboxnow.com不過htc邊部好?
8 R6 N+ y# W4 S4 l我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇- Y2 k1 K' `2 X# n1 n
不過htc邊部好?
" z2 w; ^: k& x; l3 osweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
) s( {2 x2 {# `/ _: i; v/ c$ @5 @( {2 l公仔箱論壇係呀tvb now,tvbnow,bttvb' ~7 n4 V5 I9 `+ }
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
公仔箱論壇. p) a8 _' y; D) p5 c
咁htc既話邊部好呀?@@tvb now,tvbnow,bttvb1 s! }$ P" c  `3 c
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
公仔箱論壇; K' `% T; a/ e. J' C) g9 n
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
www3.tvboxnow.com$ ~( i7 Y, d8 H9 G- v  d0 L4 f1 u& g
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。. B$ M# {( g$ h- f
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ?, V$ z  b, B' q0 S1 a! J: r
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
% u, B& q  F. Mwww3.tvboxnow.com不過香港都有蝴蝶咩???
( u0 ]: H4 O- c# x: M. z
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正$ C5 K2 v8 P5 b" x
不過香港都有蝴蝶咩???
4 n( T2 l" d, |8 |+ ywww3.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
www3.tvboxnow.com2 I. z( V: d$ }  o+ V( q; r4 e- v
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
; F& z7 {6 ^( E( }公仔箱論壇係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ I3 J. p. x3 u- ^. N' O) [
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱tvb now,tvbnow,bttvb8 G4 p0 h, P2 R2 I* i0 g) f
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
/ D6 G  }- E+ ^6 ?# P* C$ Z個個都話one@@+ j* }7 Q: G8 g' Q; C6 ~
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
www3.tvboxnow.com& u- Y$ x' D6 M
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。www3.tvboxnow.com) c* {0 l& M9 v7 C1 R
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
" V  F0 B0 y( A9 etvb now,tvbnow,bttvb蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
: i8 ?6 @, G; J# C7 |5 x公仔箱論壇個個都話one@@6 x& c! o0 A/ V# i+ A8 h/ ?- C
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?tvb now,tvbnow,bttvb# G: H1 X2 }1 `) n
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
* B# s# U$ R+ X) y6 r/ D& h
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題www3.tvboxnow.com( U9 I' S. r8 L
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機3 [1 t5 D& l6 H
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
3 m2 B! S" P3 \, l- P, J) f/ w: f9 C2 r我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
4 G9 O2 ]2 N. utvb now,tvbnow,bttvb你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
$ Z  a' m4 r* L3 j- E鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% `: X9 D" N$ W" C; G
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題tvb now,tvbnow,bttvb' n* t: z! r7 Z
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag