返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買公仔箱論壇* _/ k( A* x  W: V) Z. F2 d
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
( L4 A( q/ f& X( f1 L& _9 h5 v
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇/ O+ }* R5 w: _6 ]- F$ c+ S
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
) x- q9 m9 G8 C0 a3 j  z- v( K5 utvb now,tvbnow,bttvb我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇1 T' e. D" E( b
不過htc邊部好?
$ o, j8 E7 o2 j& A' y+ ^: J! |我睇過廣告好似話係叫htc sense?7 J2 j2 S' S; o: w! u3 ~& b- N" C
不過htc邊部好?, S" l: `5 @2 F) W4 Q) B/ ~: c
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
2 v! U7 L% ?( z, m& T+ Vwww3.tvboxnow.com係呀! w- n: v# ^* Q, @2 s$ M8 H0 I2 c- y
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" S3 g3 [" q# Q2 S5 s  G
咁htc既話邊部好呀?@@8 f5 Q7 U, O: n
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
$ q4 M) V- `" B【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
& {2 t# d4 e4 }) A6 o5 m( Y- H【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。www3.tvboxnow.com# I8 a  o0 [2 i$ t4 M" Y
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
; e8 G$ p* _. U我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
8 `* B- t( ^# m2 a. V+ g) L不過香港都有蝴蝶咩???
- M1 |3 t# o5 d3 o& ^& X9 Z8 c
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www3.tvboxnow.com3 s* f  C+ p4 Y& Z7 y, }
不過香港都有蝴蝶咩???
5 }: T9 w# M& F  n* z3 B" ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# V& u. T5 F& A# ?
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
, E% A" a7 A4 D8 }
係呀
0 G# c3 ?% d" B- CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
% {, S- ^- a$ A2 v0 ?3 D$ otvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
: E/ W% U, f; L% u* X
個個都話one@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 l4 f8 o( C2 f
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
www3.tvboxnow.com7 D+ X: U! [% G& @+ y
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
4 K  X! t* ^1 |; z0 q6 E/ Ukennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
, A+ |: j: @5 {! m公仔箱論壇蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
. y4 l6 t- \% w" I# ]2 _# etvb now,tvbnow,bttvb個個都話one@@
# c. F1 v# }1 K' J) Q( CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?公仔箱論壇/ L- q5 G7 m- M2 g5 J+ m
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
/ R+ N. _3 T1 xtvb now,tvbnow,bttvb我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
/ z5 n& C5 F. t1 z# e* OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機( s  y. J$ F) v) r3 o( j
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
- ^" a: e. ]: \2 H2 _  O6 Etvb now,tvbnow,bttvb我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題" C  @3 D8 v* h  j* R
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
, H% Q, |! A- P$ S" h& V, S1 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
* x0 [7 C7 A7 F4 f
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題www3.tvboxnow.com4 K$ N) M/ Y5 F- _1 E  g
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag