返回列表 回復 發帖

18/10 "天鷹"一哩施回馬槍!

"天鷹"跑過谷草千六.............

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
看著你是種享受 擁有你更是感動
我都覺得今場應該到位,隔夜又有9倍。最重要馬匹體重回升至1000磅以上,細馬有此現象,係佳兆!

評分次數

• danewin

回復才可瀏覽??????????.........:-O

評分次數

• danewin

今場快馬多 天鷹  稔稔先.

評分次數

• danewin

天鷹麻麻地

評分次數

• danewin

又跑第四, :L :Q
我 like 黑鷹多 D ...
原帖由 geese 於 2006-10-20 09:36 PM 發表。 
我 like 黑鷹多 D ...
me2
黑鷹 ~~~~~~~~~~ Cool ~~~~~~~~~~>:D<
原帖由 geese 於 2006-10-21 02:48 AM 發表。 
黑鷹 ~~~~~~~~~~ Cool ~~~~~~~~~~>:D<
I won $5000 Win and Place, ;P
原帖由 danewin 於 2006-10-22 12:24 AM 發表。

^:)^ ^:)^
原帖由 彿印 於 2006-10-21 12:38 PM 發表。 

^:)^ ^:)^
u are not bad too ^:)^  ^:)^  
彿印 2006-10-22 12:09 AM TVB 85640 元 積分轉出
原帖由 danewin 於 2006-10-22 12:24 AM 發表。 

真 $ 我就贏左 $ 68345.5 ...
呢道輸
原帖由 geese 於 2006-10-21 06:04 PM 發表。 

真 $ 我就贏左 $ 68345.5 ...
呢道輸
:-O   u bet not small lor
原帖由 danewin 於 2006-10-22 09:22 AM 發表。 

:-O   u bet not small lor
我比人嘈聲去補左條再威王 Win P PQ....

安哥 Win Place 過到果關...先有咁多.......

買左三千幾....