返回列表 回復 發帖
好好諗下...同反省過you should read what you replied earlier...
Pedestrian_A 發表於 2017-8-6 03:35 PM
我有必要要同你解釋?定係你遐想過度呀?其實我只係想呻下同講下悔氣說話啫...原來都唔得架?
各位黃昏好
哦...原來我有講過我無企過咩...老闆咪想馬兒好...又想馬兒不吃草...
charlie417 發表於 2017-8-6 03:06 PM
唔只老闆,人性黎嘅嗻。
一句講嗮,鬼叫你窮,頂硬上啦!
老細永遠話員工唔肯攞個心出黎,員工永遠話老細唔肯攞塊金出黎,定律黎架

評分次數

不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
唔只老闆,人性黎嘅嗻。
一句講嗮,鬼叫你窮,頂硬上啦!
老細永遠話員工唔肯攞個心出黎,員工永遠話老細唔肯攞塊金出黎,定律黎架
tvbkk123 發表於 2017-8-6 11:55 PM
呢样的确系,大家越来越没有了包容心
條骨都無佐lu
我覺得無呢個必要囉...就由得你再繼續無限遐想啦...
charlie417 發表於 2017-8-6 04:02 PM
you are useless
哦...咁你申請左未?
charlie417 發表於 2017-8-6 04:03 PM
i don't need to because i can survive in my office unlike a useless person like you only ranting on the internet.
我有必要要同你解釋?定係你遐想過度呀?其實我只係想呻下同講下悔氣說話啫...原來都唔得架?
charlie417 發表於 2017-8-6 04:05 PM
if you can't stand other people's comments then you shouldn't rant on the internet.  what a loser!!
if you can't stand other people's comments then you shouldn't rant on the internet.  what a loser!!
Pedestrian_A 發表於 2017-8-7 09:51 AM
其实你甘样话人真系唔啱
條骨都無佐lu
其实你甘样话人真系唔啱
lhy92725 發表於 2017-8-7 10:20 AM
ok, 话貓
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
包容?香港無咗好耐喇!行慢啲都畀人X!等交通燈轉燈,排頭位你唔彈射出去,3秒內去到50都畀人"必",塞車你同前車有3呎距離又會畀人"必"!
perfectman 發表於 2017-8-7 02:25 PM
所以话,咪唔啱咯,其实有无包容心,都系修养嘅一种
條骨都無佐lu
都唔算特別鍾意,香港乜國家嘅餐廳都有,我就一個月一兩次到啦,最多係去茶餐廳,快靚正!
perfectman 發表於 2017-8-7 03:37 PM
但香港人特别中意去日本玩
條骨都無佐lu
各位黃昏好