返回列表 回復 發帖
算啦,上網嘅嘢,萍水相逢,有好有賤,啱講嘅咪講多兩句,唔啱講嘅咪當佢透明囉!
perfectman 發表於 2017-8-7 02:18 PM
我之前都有講過,我真係相信呢個世界有樣野叫人夾人,一樣米養百樣人,唔會人人都夾到,
其實我上次都有講啦,我無必要為左佢一個人去證明d咩,而且我嘅成功同失敗都唔需要由
佢一個人去鑑定同判識,所以就由得佢繼續無限遐想啦,既然係咁,正如你所講,就當佢透明。

評分次數

終於入到喇
perfectman 發表於 2017-8-11 11:14 AM
之前tvboxnow都響fb page都有提過有故障...
呢样的确系,大家越来越没有了包容心
lhy92725 發表於 2017-8-7 09:47 AM
而家好少再有人會將心比己架喇...
而家好少再有人會將心比己架喇...
charlie417 發表於 2017-8-12 01:59 PM
呢样野无佐好耐咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
good afternoon..........
簽名被屏蔽
呢样野无佐好耐咯
lhy92725 發表於 2017-8-12 02:43 PM
不過希望仲有少部份既人係有既...
我之前都有講過,我真係相信呢個世界有樣野叫人夾人,一樣米養百樣人,唔會人人都夾到,
其實我上次都有講啦,我無必要為左佢一個人去證明d咩,而且我嘅成功同失敗都唔需要由
佢一個人去鑑定同判識,所以就由得佢繼 ...
charlie417 發表於 2017-8-12 01:48 PM

不能面對問題
依度有冇人打王者荣耀啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
唔係個個係咁嘅!我幫人裝修都代入用家點用㗎
perfectman 發表於 2017-8-12 03:14 PM
你唔代入,人地唔收貨,你收唔到尾數甘解
條骨都無佐lu
依度有冇人打王者荣耀啊
tvbkk123 發表於 2017-8-13 01:02 AM
就算有,都打緊啦,仲入黎混論壇咩
條骨都無佐lu
不過希望仲有少部份既人係有既...
charlie417 發表於 2017-8-12 03:21 PM
好快比現實打冧佐
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽