返回列表 回復 發帖
個天覺得你應該自己努力而唔係靠個天幫
條骨都無佐lu
激死我喇
千叮萬囑老虎同佢啲朋友,
喺歐洲銀包電話一定一定一定唔可以離身,
結果第一日就畀人偷咗兩個袋,
依家我仲要好樣衰咁去搵個N年都無聯絡嘅朋友揸長途車落去救佢哋!
一陣仲要去人屋企攞護照同身份證副本! ...
perfectman 發表於 2019-5-10 07:12 PM
法国 ?
法国出佐名治安差吗
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
听闻西班牙现在嘅房产都非常之便宜
條骨都無佐lu
個天覺得你應該自己努力而唔係靠個天幫
lhy92725 發表於 2019-5-14 11:21 PM
小弟已很努力起身和用力摇了。回报却不平等
簽名被屏蔽
咁大個,咁多料係咁上下啦
條骨都無佐lu

$30個菠蘿包!
perfectman 發表於 2019-5-15 06:53 PM
「敏華冰廳」的超級珍寶菠蘿包,此包是餐廳朗豪坊分店限定新品,
菠蘿包內其實好多餡料,如午餐肉、炒蛋、芝士等。

當你以為$30已經叫標價高,太天真了。現在有不少餐廳都有推出有餡菠蘿包,每件都加了不同餡料,
如滑蛋、茄蛋等,新派一點就加吉士醬和鮮菠蘿,每件都大大份,
貴得有原因!  

爆餡菠蘿包7大推介 菠蘿蓉 鹹牛肉奄列餡 貴得有原因

~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
睇图都觉啦,不过就有无必要整款甘贵嘅菠萝包系值得讨论
條骨都無佐lu
法国出佐名治安差吗
lhy92725 發表於 2019-5-15 01:00 PM
出名扒手
之前我去大马之前,都有人警告我多贼架
不过我见到唯一嘅贼系马骝,整烂佐我个水樽
我的虎牌保温杯啊
條骨都無佐lu
之前我去大马之前,都有人警告我多贼架
不过我见到唯一嘅贼系马骝,整烂佐我个水樽
我的虎牌保温杯啊
lhy92725 發表於 2019-5-16 11:37 AM
您命中犯猴
我身边真系好似无乜马骝的朋友
條骨都無佐lu
我身边真系好似无乜马骝的朋友
lhy92725 發表於 2019-5-16 05:05 PM
孙悟空?