返回列表 回復 發帖
由各版主來做評分 這就公平
這個建議 應該沒有其他會員再吵分身投票拉 用TVB買票拉
也能防止到不應該出現的問題

比如: 投票結束后論壇突然優化 0票 變 1000票   ...
BeiDouChef 發表於 2013-12-24 04:55 PM
各大版主未必了解水區邊位會員活躍邊位會員對水區有貢獻,正如我唔知道NBA版邊位會員出沒得多一樣
就算由版主投票,如果得主係版主,可能又會有人覺得官官相維
並且限制比版主投票,會員冇得參與,咁我搞投票嚟做乜?
如果話揀全論壇最受歡迎會員,只比版主投票就或者講得通遮

論壇優化問題時有,呢個係論壇本身問題,而且唔係最近先有,不應作為討論範圍
萬一發生該問題,都係投票後變成未投票,到時再投返一樣嘅票即可
你所說嘅優化後0票變1000票根本係冇可能,或者你想用大馬選舉一事開玩笑,但可能會有人當真,都係適可而止好
而家就係有會員覺得發章會引起他人貪念, 我就覺得兩者都有潛在危險性
但我相信活躍於水區嘅會員不屑咁做, 希望大家唔好令我失望

你都唔駛自謙, 你一年都派唔少錢, 雖然你D錢入晒大海嘅比例比較多 ...
blacker14tt 發表於 2013-12-24 04:38 PM
都係一場虛擬遊戲, 都唔知道貪嚟做乜.
車車 好了解我!
型 英 帥 靚 正
同意說法,掉D錢落大海多,但都在水區有D貢獻啦
timmaxsing 發表於 2013-12-24 04:45 PM
係無底深溝   
最近非常活躍大獎, 非你莫屬 實至名歸!
型 英 帥 靚 正
我什麽都不知道
tvbkk123 發表於 2013-12-24 05:16 PM
我什麽都不知道 X2
型 英 帥 靚 正
硬係覺得黎黎去去都幾個,誰是水區中誰受歡迎的人..心知喇
十年一刻,一路沿途,感激有你
硬係覺得黎黎去去都幾個,誰是水區中誰受歡迎的人..心知喇
o0月 發表於 2013-12-24 05:49 PM
係乜水
型 英 帥 靚 正
係乜水
chan200308 發表於 2013-12-24 06:01 PM
根據番舊年果個
十年一刻,一路沿途,感激有你
根據番舊年果個
o0月 發表於 2013-12-24 06:27 PM
即系
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
根據番舊年果個
o0月 發表於 2013-12-24 06:27 PM
我都有份
型 英 帥 靚 正
可以加設VIP阿~
支持~
不過大家的意見也非常好~
天天開心~
网络论坛都有得秋后算帐?最重是封IP啊?米傻啦,边个甘得闲搞呢D喔
为佐D TVB$或者个勋章就去改IP而参加投票?甘得闲比你搞到而无人查到,抵比你啦,甘有heart参与
就呢份用心良苦都抵比个赞啦 ...
lhy92725 發表於 2013-12-24 02:26 PM
冇錯, 我地依家上黎吹水都係為咗傾下偈啫。 有獎品和錢攞當然好, 但巳經唔係咁重要啦。
何必呢?為乜呢
举脚赞成
支持!
~DingDong-Q~
點解選舉吹水王要搵唔係水區嘅其他非水區會員來選舉?佢地唔係水區人根本唔識水區事,這樣做是很容易做成做馬現象。最好方法是所有參選或投票者都要自己先入嚟登記,這樣就可以刪去會員做馬機會。如果怕不足夠會員參加,這個活動不做也吧,不如去搵其他野玩。
真匿名