返回列表 回復 發帖

衝3000帖計劃 - 什麼日子最好??

單選投票, 共有 17 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

0.00% (0)
52.94% (9)
17.65% (3)
5.88% (1)
5.88% (1)
11.76% (2)
5.88% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
在昨日由J神主持中秋幻影派金活動帖內, 我說只要水區總帖數超過3000帖就加碼派額外獎金
不料可能由於佳節關係, 吹水狂人都不在, 連2000帖也達不到
我派不到錢, 不開心, 所以現在做調查, 看大家比較希望在星期幾來一個衝3000帖的壯舉
預計活動進行日子將會是2014/09/29~2014/10/05的其中一天 (05:00~隔天04:59 GMT+8)

我當然不會叫大家白白衝3000帖, 目前打算是每帖都有獎金, 考慮設一定數目的暗樓
總獎金可能達TVB$500,000,000, 甚至更多, 主要都要看大家是否支持
如果投票人數少於15人, 那麼, 這個活動就要..............腰斬了
無法啦...我昨都忙...有四小時多潛水。
10月1日NO啦...大家如果同意的話,10月2日在舉行活動,我都加衝帖5億元,連同車車5億,合共10億金額!
無法啦...我昨都忙...有四小時多潛水。
10月1日NO啦...大家如果同意的話,10月2日在舉行活動,我都加衝帖5億元,連同車車5億,合共10億金額!
timmaxsing 發表於 2014-9-9 05:02 PM
投票
1,2号都是香港假期喔
1-3号是大陆假期
吾知大马果边有无假期
條骨都無佐lu
投票
blacker14tt 發表於 2014-9-9 05:03 PM
我用lphone手寫,按不到投票鍵,明天才補按啦
我在9月30日比較有空.
型 英 帥 靚 正
1,2号都是香港假期喔
1-3号是大陆假期
吾知大马果边有无假期
lhy92725 發表於 2014-9-9 05:06 PM
咁arm 係假期??
我在9月30日比較有空.
chan200308 發表於 2014-9-9 05:07 PM
好喎...就9月30日舉行個國慶前夕大典啦
强国国庆喔,然后有日是重阳节呢
9月30其实都几好
條骨都無佐lu
好喎...就9月30日舉行個國慶前夕大典啦
timmaxsing 發表於 2014-9-9 05:11 PM
呢日應該最適合
型 英 帥 靚 正
强国国庆喔,然后有日是重阳节呢
9月30其实都几好
lhy92725 發表於 2014-9-9 05:13 PM
所以9月30日真係理想日
型 英 帥 靚 正
果日未系假期,又吾多想做野,吹水就啱
不过暂时未知我果日要吾要出去做野
條骨都無佐lu
果日未系假期,又吾多想做野,吹水就啱
不过暂时未知我果日要吾要出去做野
lhy92725 發表於 2014-9-9 05:21 PM
投咗票先啦, 今日唔知聽日事.
型 英 帥 靚 正
Voted ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
Voted ~
fls125 發表於 2014-9-9 05:27 PM
125 都要9月30日呀
型 英 帥 靚 正