返回列表 回復 發帖
push push!! bubu~~~~~~~ where are youuuuuuuuuuuuuuu~~
唉.....蛇年無咩運 :(
我潛逃中
bubu1109 發表於 2013-3-5 09:57 PM
haha, why ar??? come to us~~ we take care of you~~
13091# ndctim

你好,很久冇見啦。
hsl-1 發表於 2013-3-31 01:30 AM
haha, yes, hello :) how's doing?? XD
http://www3.tvboxnow.com/attachments/day_130410/13041022160911004d2bb5d554.png

以為bubu真係著咗草,原來仍然神龍見首不見尾,廣作佈施﹗扶植後輩﹗
scottchang18 發表於 2013-4-12 09:32 PM
how come "we" don't have any?? XD
13096# hsl-1 haha, you can go outside and walk walk ar~~
and me, nowadays busy on a iphone game, "clash of clans" XD
網速真是慢到似是56K的,打了三天才升一轉,真是想死,我的手機在這上網很貴的,只能用NOTEBOOK龜速上網
hsl-1 發表於 2013-4-15 11:51 PM
56k.... -.-'咁我建議你打少陣機都仲無咁煩躁
唔打機日子很難過
hsl-1 發表於 2013-4-16 09:55 PM
TOTALLY UNDERSTAND! haha

hsl-1 發表於 2013-4-17 11:41 PM
other than playing web games, what do you do most of the time??:/
若在義工營地,會去做土質測量(我們是到這協助當地人做一個水庫)及教土人的小朋友讀書,但在小鎮因為身體仍在休養中,所以不打怪,就只能看書,無聊到極點。 ...
hsl-1 發表於 2013-4-18 09:35 PM
唔知原來你做緊D咁有意義既野x1000
要保重身體呀
耐心休息一下,你能在休養中上網已經算不錯了    

這樣想可能會開心點
bubu1109 發表於 2013-4-20 04:48 AM
finally!! out of water~~~~~~~~~~~~
佢上一上水又潛返入去了
hsl-1 發表於 2013-4-20 09:35 AM
佢實係見你做緊D咁有意義既野先浦一浦頭,哈哈
13111# ndctim

我估唔係,應該係佢要上來透透氣,先上水面
hsl-1 發表於 2013-4-21 12:33 AM
兩樣~~哈哈
四川又地震
你唔會係果度附近吧??
我還在非洲,預計要到6月底才回來。
hsl-1 發表於 2013-5-14 07:46 PM
oh, i see.... +U+U :)