返回列表 回復 發帖
系啦  大家都過得5容易呢

近排lottery幾高下 要買了
Cameron15 發表於 2015-3-4 03:02 PM
nah~~ i usually buy only when it's over 200m haha
唉.....蛇年無咩運 :(
I live in Northern California~ I grew up here
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

我的微博是: LuvSumMeiKup
請去關注 (follow). 謝謝! ^O^
nah~~ i usually buy only when it's over 200m haha
ndctim 發表於 2015-3-4 04:45 PM
嘻嘻 好好的目標
17# summei0529

你幾歲黎呢邊?
17# summei0529

你幾歲黎呢邊?
Cameron15 發表於 2015-3-10 06:27 AM
12 years old
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

我的微博是: LuvSumMeiKup
請去關注 (follow). 謝謝! ^O^
12 years old
summei0529 發表於 2015-3-12 04:36 AM
好細個呢
黎呢邊12年了 覺得都幾悶下  想跟團去下旅行又會同份工撞時間

你地又喺點過的?
Cameron15 發表於 2015-2-4 08:08 AM
你南加定北加呀?我覺得南加一啲都唔悶,北加就悶少少啦。
不過好多人海外生活話悶,全因爲冇朋友啫。如果大班朋友一齊,去到北極都唔悶啦。
不過好多人海外生活話悶,全因爲冇朋友啫。如果大班朋友一齊,去到北極都唔悶啦。
buhin 發表於 2015-3-25 06:16 AM
true, very true! hard to make friends:/ (especially when i am not a very "talkful" guy)
唉.....蛇年無咩運 :(
三藩市的路过,美国系甘噶啦,其实都有夜生活,唔通好似大陆甘,早上饮下茶,黑晚去大排档同老朋去吃下宵夜咩,生活紧张冇办法,都无知美国好定唔好
在美国生活。日间做牛,夜间做猪!没有好讲!
系甘geh啦!人在他乡,系不同地geh.
http://myinvitepay.com/?ref=299604
EArn 10USD IN ONE CLICK
What You Waiting FOR?
DO IT NOW!
buhin 發表於 2015-3-25 06:16 AM
講得冇錯, 如果有一班啱玩嘅朋友, 生活一定開心好多
俺是,这里的太阳不错,哈哈
21# Cameron15 0
唔細了我10歲過了
it depend on who you hang out with
southern California can be a lot of fun