返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-18 04:37 PM 發表
多谢嗮咁多位,尤其是steve兄&WLT兄!
我已经放假返来。。。
依家投入工作,好快就有排行榜出现。。
我都没有做什么。。。哈哈,你夸奖啦
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 08:24 PM 發表

我都没有做什么。。。哈哈,你夸奖啦
点都要多谢你啦。。。
係呢,组合排行榜已经出炉,
唔知WLT兄有乜意见呢??

暂时仲有三個组合没有承上得分,
所以暂时係得0分!
希望该组合嘅教练/队长/组员可以帮手Update下喇!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-18 08:33 PM 發表

点都要多谢你啦。。。
係呢,组合排行榜已经出炉,
唔知WLT兄有乜意见呢??

暂时仲有三個组合没有承上得分,
所以暂时係得0分!
希望该组合嘅教练/队长/组员可以帮手Update下喇! ...
其实我真的没有做什么东西。。哈哈
你乾的好。。。very good
至尊红魔暂时落后榜首21分而已。。。easyjob
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 08:48 PM 發表

其实我真的没有做什么东西。。哈哈
你乾的好。。。very good
至尊红魔暂时落后榜首21分而已。。。easyjob  
哈哈!21分没算多,
咁WLT兄就等距离榜首200分先开始发力啦。。
加入,第一次玩,多多指教
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 chfong2 於 2008-8-22 08:53 PM 發表
JACKSON兄,做么我还没收到奖金/奖励?
奖金即将派发。。。。请耐心等候!
多谢嗮chfong兄。
joined fantasy footbal...
原帖由 van_pussy 於 2008-8-24 05:50 PM 發表
joined fantasy footbal...
欢迎van兄,点解咁迟先加入呢??
加油+努力!
brian3628=brian3628
kenny266=kenny266
brian3628=brian3628
kenny266=kenny266

已经加入,欢迎参加TVBNOW FANTASY 英超!
added
原帖由 unbilibulu 於 2008-8-26 11:38 AM 發表
added
見人就隊  = unbilibulu???

请用返自己TVBNOW会员注册名字,
多谢合作。暂时唔接受加入!
thank u

如果有意加入,请留名!
多谢合作。

jackson