返回列表 回復 發帖
原帖由 joshlier 於 2008-11-21 03:20 PM 發表
this week will Arsenal Lose again???

Fabregas --> this week match banned ( 5 yellow card collected)  

Van Persie --> this week Match Banned ( the last match banned for his Red card Collected)

...
vps已经没有卡债了,可以出场踢球!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-22 02:09 PM 發表

vps已经没有卡债了,可以出场踢球!
我估阿仙奴应该可以回勇 但问题係对手依家係一向表现稳定嘅车仔。
睇嚟都係[[凶多吉少]]而且仲要係客场添!
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-27 04:27 PM 發表

我估阿仙奴应该可以回勇 但问题係对手依家係一向表现稳定嘅车仔。
睇嚟都係[[凶多吉少]]而且仲要係客场添!
还记得arsenal对曼联那场赛事吗?
arsenal在不受看好的情况下赢球赢盘,所以我有利用相信arsenal会打争气球!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-27 09:25 PM 發表

还记得arsenal对曼联那场赛事吗?
arsenal在不受看好的情况下赢球赢盘,所以我有利用相信arsenal会打争气球!
之前果场可能係回光反照。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-28 08:10 PM 發表

之前果场可能係回光反照。。。
所以有理由相信arsenal回光返照,之后在跌落深谷。。哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-11-29 10:23 AM 發表

所以有理由相信arsenal回光返照,之后在跌落深谷。。哈哈
That's right....sound's good!!!

原帖由 steve86 於 2008-11-29 08:50 PM 發表

That's right....sound's good!!!

哈哈,多说了,arsenal有能力打败车仔的啦,
原帖由 wlt1110 於 2008-12-1 12:29 PM 發表

哈哈,多说了,arsenal有能力打败车仔的啦,
PERsie 果两球都乘得上係绝杀。
第一球有OFFSIDE!
但第二球真係几靓。。。转身。。。射入死角。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-1 01:02 PM 發表

第二球靓。。。
但是第一球。。。是成功偷鸡。。。他走出来又进返去。。。
原帖由 steve86 於 2008-12-1 02:22 PM 發表

第二球靓。。。
但是第一球。。。是成功偷鸡。。。他走出来又进返去。。。  
我看上半场而已,错失下半场精彩画面!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-1 01:02 PM 發表

同意。

第二球输就无话可说啦。

第一球在越位线走回来不记越位吗??
原帖由 devin 於 2008-12-1 06:36 PM 發表

同意。

第二球输就无话可说啦。

记啦。。。但是他走位走得好。。。
就好似Inzaghi。。。这个偷鸡王子!!!
原帖由 devin 於 2008-12-1 06:36 PM 發表

同意。

第二球输就无话可说啦。

我哋觉得算。。。但裁判觉得唔算都冇办法!
另外 我觉得 Ballack 受伤出嚟状态嘛嘛。。
唔知到时候 Joe Cole会唔会又一样呢??
原帖由 steve86 於 2008-12-1 11:24 PM 發表

记啦。。。但是他走位走得好。。。
就好似Inzaghi。。。这个偷鸡王子!!!
偷鸡王已经34岁,但爆发力惊人。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-4 03:36 PM 發表

我哋觉得算。。。但裁判觉得唔算都冇办法!
另外 我觉得 Ballack 受伤出嚟状态嘛嘛。。
唔知到时候 Joe Cole会唔会又一样呢??
我很支持 J.Cole 的,

不过他最近市场受伤,

都唔知他伤好左还是没好。。。

看定点先买稳阵点