返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-12-4 09:19 PM 發表

我很支持 J.Cole 的,

不过他最近市场受伤,

都唔知他伤好左还是没好。。。

看定点先买稳阵点
我觉得目前Drogba,Ballack,Joe Cole都係 FANTASY好底买 嘅球员,
但就好担心佢哋嘅状态。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-4 09:22 PM 發表

我觉得目前Drogba,Ballack,Joe Cole都係 FANTASY好底买 嘅球员,
但就好担心佢哋嘅状态。。。。
Drogba 还在禁赛。。。

Ballack 对他很失望

J.Cole 很抵买,不过唔知有没有上场。。。
原帖由 devin 於 2008-12-4 09:25 PM 發表

Drogba 还在禁赛。。。

Ballack 对他很失望

J.Cole 很抵买,不过唔知有没有上场。。。
自从买走咗 Wright Philip
我觉得 Joe Cole 係 车仔右边最好嘅攻击手!
但可惜佢受伤濒密。。。
Drogba,Ballack,Joe Cole,这3为都是好球员,但是最近的状态麻麻地!
就好象deco,就算便宜,但是分数每一场很少那超过5分以上,所以我前几场已经跟他分手了,反而lampard获得的分数有接近10分
所以ballack靠的分数多数都是任意球,joecole就靠边路进攻,drogba的脾气暴躁容易获黄卡,而且anekla的状态如日重天,看来drogba还是被贬为第二前锋人选。
原帖由 wlt1110 於 2008-12-5 12:22 PM 發表
Drogba,Ballack,Joe Cole,这3为都是好球员,但是最近的状态麻麻地!
就好象deco,就算便宜,但是分数每一场很少那超过5分以上,所以我前几场已经跟他分手了,反而lampard获得的分数有接近10分
所以ballack靠的分数多数都是任意球,joe ...
如果 Drogba 能够及时回勇,
依家算係最划算嘅投资。。。
以佢嘅身手 根本唔属于少过10蚊球员。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-5 07:34 PM 發表

如果 Drogba 能够及时回勇,
依家算係最划算嘅投资。。。
以佢嘅身手 根本唔属于少过10蚊球员。
哈哈,很难获得首发位置!
原帖由 wlt1110 於 2008-12-5 08:18 PM 發表

哈哈,很难获得首发位置!
其实好难遘,
因为如果真係"训练"果暂有Form,
分分钟都有机会落场。。。
我哋都唔知啦。。。。

ps: 买咗球员没呢。。。吠骨生教练。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-5 08:28 PM 發表

其实好难遘,
因为如果真係"训练"果暂有Form,
分分钟都有机会落场。。。
我哋都唔知啦。。。。

ps: 买咗球员没呢。。。吠骨生教练。。 ...
都不需换什么球员呢,小动作而已!!
吠骨生教练?
wlt兄。。。。
昨晚曼联最尾一分钟进波哦。。。
对此有何感想。。。嘻嘻。。。

4强中。。。只有车仔嘅前锋anelka可以保持水准。。。

原帖由 steve86 於 2008-12-7 11:55 AM 發表
wlt兄。。。。

哈哈,看到我都睡觉了,应该是大胜的,但是曼联今次配合庄家赢球输盘,
只有anelka保持状态,所以drogba很难抢回首发位置,但是为何kalou没有下场的?受伤?
原帖由 steve86 於 2008-12-7 11:55 AM 發表
wlt兄。。。。

最后一分钟入波。。
最开心应该係WLT兄,
除咗曼联赢波,
佢买嘅 Vidic入波 仲获得18分!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-7 05:56 PM 發表

最后一分钟入波。。
最开心应该係WLT兄,
除咗曼联赢波,
佢买嘅 Vidic入波 仲获得18分!
有VIDIC。。。哇。。。
之前买都一定好高价咯。。。
wlt兄,你就好啦。。。甘挞水。。。
原帖由 steve86 於 2008-12-7 09:41 PM 發表

哈哈,你们过奖啦!
你看我好,我看你好!!!
原帖由 steve86 於 2008-12-7 09:41 PM 發表

其实买"高价后卫"都属于"高风险"投资!
我宁愿嗮侅前锋。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-12 07:09 PM 發表

其实买"高价后卫"都属于"高风险"投资!
我宁愿嗮侅前锋。。。
现在买当然是亏本啦,只可惜英超球员身价跟西甲意甲很大出入