返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-12-12 07:42 PM 發表

现在买当然是亏本啦,只可惜英超球员身价跟西甲意甲很大出入
是咯。。。。西甲身价很贵。。。。。。。很难买。。。
原帖由 mikeyap 於 2008-12-12 11:37 PM 發表

是咯。。。。西甲身价很贵。。。。。。。很难买。。。
如果早买一些名气高的就值得,而且西甲比较差的队伍像后卫或中场球员的身价更便宜呢。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-12-12 07:42 PM 發表

现在买当然是亏本啦,只可惜英超球员身价跟西甲意甲很大出入
哈哈。。。。所以如果西甲或意甲你有名牌球员,
每期得分应该获得一定嘅保证!
哇,这贴已经滑落到第二页啦,d人dpost好厉害。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-12-18 05:41 PM 發表
哇,这贴已经滑落到第二页啦,d人dpost好厉害。。。
可能 英超 最近 除咗 四强之外 其他球会都好多事发生!
PAUL INCE 俾炒都算係 新闻。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-18 05:44 PM 發表

可能 英超 最近 除咗 四强之外 其他球会都好多事发生!
PAUL INCE 俾炒都算係 新闻。。。。
有可能他跟庄家合作,布莱克本死命吃注。。哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-12-19 11:39 PM 發表

有可能他跟庄家合作,布莱克本死命吃注。。哈哈
INCE 睇怕唔似咁嘅人呱。。。
但非常巧合佢同之前嘅 ROY KEANE 都一样係前曼联球员。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-19 11:42 PM 發表

INCE 睇怕唔似咁嘅人呱。。。
但非常巧合佢同之前嘅 ROY KEANE 都一样係前曼联球员。
下一位轮到边个曼联人下台??

Ferguson
原帖由 devin 於 2008-12-20 12:18 PM 發表

Ferguson
哈哈。。。FERGUSON已经係 曼联俱乐部 嘅 代表性人物。
冇可能会被炒。。估计佢都係等 荣誉退休。
原帖由 devin 於 2008-12-20 12:18 PM 發表

Ferguson
没有那么容易的,看他赖死不走的样子就知道他吃到饱饱啦
原帖由 wlt1110 於 2008-12-24 12:31 PM 發表

没有那么容易的,看他赖死不走的样子就知道他吃到饱饱啦
所以我相信迟D可能曼联都会俾佢"哋哋股份"作为奖励!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-24 02:14 PM 發表

所以我相信迟D可能曼联都会俾佢"哋哋股份"作为奖励!
都唔知几时退休。。。讲咗好多年。。。
原帖由 steve86 於 2008-12-25 12:45 PM 發表

都唔知几时退休。。。讲咗好多年。。。
曼联要获得Ferguson嘅接班人都唔係咁简单!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-25 01:05 PM 發表

曼联要获得Ferguson嘅接班人都唔係咁简单!
我想如果曼联下一任教练,应该会是mourinho
顶一顶。。。

为我自己个人赛事加油

我要降级???