返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2009-1-12 12:50 PM 發表

哈哈,defoe初女赛吗!!
但呢位处女好似"太黑"喇。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-13 06:30 AM 發表

但呢位处女好似"太黑"喇。。
给他一点时间啦,相信很快恢复最近状态!
可惜,热刺的bently的状态不如在布莱克本时,近来被教练当后备
原帖由 wlt1110 於 2009-1-13 03:48 PM 發表

可惜,热刺的bently的状态不如在布莱克本时,近来被教练当后备
赞成。。。我都有同感,通常期望太高D球员都某咩表现~
原帖由 wlt1110 於 2009-1-13 03:48 PM 發表

热刺 唔用 BENTLEY JENAS LENNON 咁好嘅球员,
真係唔明白。。。。
另外 Paylovchenko 睇嚟真係适应唔到英超,
而最近我睇 热刺嘅比赛 发觉佢哋根本好难获得控波权,
成场波都属于 被动。。。
要条理自己嚟适应对方嘅节奏!
原帖由 steve86 於 2009-1-13 11:05 PM 發表

赞成。。。我都有同感,通常期望太高D球员都某咩表现~
英超球员喜欢低势出击
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-14 06:22 PM 發表

热刺 唔用 BENTLEY JENAS LENNON 咁好嘅球员,
真係唔明白。。。。
另外 Paylovchenko 睇嚟真係适应唔到英超,
而最近我睇 热刺嘅比赛 发觉佢哋根本好难获得控波权,
成场波都属于 被动。。。
要条理自己嚟适应对方嘅节 ...
bently来到热刺大失水准是跟他现在的踢的位置有出入,不适应,之前ramos将他放在左路,他明明是右边路的,现在来了老哈利,就讲他摆回去右路,但是还是一样没有什么好哦状态,所以近几场都有ohara,就在这个时候ohara的表现抢眼,,另外的就是热刺中场球员人才济济,所以很难看到jenas和lennon很多时候都是首发上场,看看modric就算场场首发,表现我只能说中规中矩,没有什么突出表现。

palyovchenko的新赛季,就给他点时间咯,教练时常轮换球员,所以配合度不好!
之前的ramos比较喜欢单前锋而且偏爱d。bent,所以季初很少看到帕夫,现在来了ramos,会沿用双箭头,但是冬季转会却来了老帅的爱将-defoe。也许这样可以激发去大家的斗心
原帖由 wlt1110 於 2009-1-15 10:49 AM 發表

bently来到热刺大失水准是跟他现在的踢的位置有出入,不适应,之前ramos将他放在左路,他明明是右边路的,现在来了老哈利,就讲他摆回去右路,但是还是一样没有什么好哦状态,所以近几场都有ohara,就在这个时候ohara的表现抢眼,,另 ...
之前 DEFOE 侅 PORTSMOUTH 有 Kranjear 同佢做波,
所以依家侅 热刺 相信 Modric 应该会同佢搽出 火花。
一路嚟我都几欣赏 Modric,
但可惜 技术型 球员 侅英超真係唔容易发围。。。
除非你係踢四大球会。。。FABREGAS,C罗就係好例子。
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-15 06:32 PM 發表

之前 DEFOE 侅 PORTSMOUTH 有 Kranjear 同佢做波,
所以依家侅 热刺 相信 Modric 应该会同佢搽出 火花。
一路嚟我都几欣赏 Modric,
但可惜 技术型 球员 侅英超真係唔容易发围。。。
除非你係踢四大球会。。。FABREGAS ...
wenger也许可以考虑买modric顶替发布受伤!
原帖由 wlt1110 於 2009-1-17 01:09 PM 發表

wenger也许可以考虑买modric顶替发布受伤!
哈哈。。。好彩冇买!
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-17 07:55 PM 發表

哈哈。。。好彩冇买!
wenger到今时今日都还没有买ashavin
原帖由 wlt1110 於 2009-1-18 11:08 PM 發表

相信wenger会买。。。
原帖由 wlt1110 於 2009-1-18 11:08 PM 發表

如果真係买到 大家估下佢嘅身价啦。。。(FANTASY FOOTBALL)
我估可能由8蚊开始。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-20 12:26 AM 發表

如果真係买到 大家估下佢嘅身价啦。。。(FANTASY FOOTBALL)
我估可能由8蚊开始。。。
通常新人都是依个价
今期超低分... 很难追阿...
珍惜四人帮。。。
我返龟啦。。。。