返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2009-1-20 11:34 PM 發表

通常新人都是依个价
可惜呢個星期仲没有佢。。。。
通常 FANTASY 都係睇佢哋第一场表现然后先定价!
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-6 11:27 PM 發表

可惜呢個星期仲没有佢。。。。
通常 FANTASY 都係睇佢哋第一场表现然后先定价!
好像曼城的dejong和arsenal的arshavin的价钱大约6+。很划算!
原帖由 wlt1110 於 2009-2-8 12:14 PM 發表

好像曼城的dejong和arsenal的arshavin的价钱大约6+。很划算!
de jong是唔错,防守好好,不过犯规都好多,危险。。。
arshavin我就买咗。。。不过wenger话他应该某正选,卑时间他休息先~

jack兄,我买咗given。。。18分,不亏我死筹钱买。。。哈哈
原帖由 steve86 於 2009-2-8 05:30 PM 發表

de jong是唔错,防守好好,不过犯规都好多,危险。。。
arshavin我就买咗。。。不过wenger话他应该某正选,卑时间他休息先~

jack兄,我买咗given。。。18分,不亏我死筹钱买。。。哈哈 ...
我没有看曼城的赛事,只知道是位不错的球员,arshavin好像连替补都没有吧,不过还是趁底吸纳。。哈哈
原帖由 steve86 於 2009-2-8 05:30 PM 發表 de jong是唔错,防守好好,不过犯规都好多,危险。。。 arshavin我就买咗。。。不过wenger话他应该某正选,卑时间他休息先~ jack兄,我买咗given。。。18分,不亏我死筹钱买。。。哈哈 ...
我就认为 Nigel De Jong 根本唔值得买(比如话高过4蚊)
因为佢所踢嘅位置同 MIKEL,MASCHERANO,CARRICK,SONG根本冇分别,
而且防守型中场都係好多犯规,
获得红卡嘅机会可能仲高过众边后卫!
另外 MC 嘅防守又唔见得几稳暂。。。
但GIVEN加盟可能有所改善。

至于ARSHAVIN。。。非常可恶,
FANTASY将佢放侅前锋位置。。。。
其实佢同QUARESMA,C罗,JOE COLE 所踢嘅位置非常相似,
真係唔明白点解将佢放做前锋???
原帖由 wlt1110 於 2009-2-9 10:18 AM 發表 我没有看曼城的赛事,只知道是位不错的球员,arshavin好像连替补都没有吧,不过还是趁底吸纳。。哈哈
De Jong 嘅表现都算係咁啦。。。
而且仲有唯一一次助攻BELLEMY入波,
但之后我CHECK番佢嘅POINTS,
得7分。。。真係唔知FANTASY点计??
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-9 09:28 PM 發表

我就认为 Nigel De Jong 根本唔值得买(比如话高过4蚊)
因为佢所踢嘅位置同 MIKEL,MASCHERANO,CARRICK,SONG根本冇分别,
而且防守型中场都係好多犯规,
获得红卡嘅机会可能仲高过众边后卫!
另外 MC 嘅防守又唔见得几稳暂。。 ...
是啊。。。我都唔会买防守型中场。。。得分好低~

虽然沙皇放在前锋,不过我都是买。。。因为我几仲意他一下。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-9 09:43 PM 發表

De Jong 嘅表现都算係咁啦。。。
而且仲有唯一一次助攻BELLEMY入波,
但之后我CHECK番佢嘅POINTS,
得7分。。。真係唔知FANTASY点计??
我有睇果场。。。
他好多犯规,仲骂裁判。。。而且助攻唔是拿好多分J。。。
原帖由 steve86 於 2009-2-9 11:01 PM 發表

是啊。。。我都唔会买防守型中场。。。得分好低~

虽然沙皇放在前锋,不过我都是买。。。因为我几仲意他一下。。。  
但只可惜 ARSHAVIN 自己都唔确定有冇机会落场!
至于 车仔新人 QUARESMA 大家点睇???
第一场 踢得唔错。。。仲有8分添。
原帖由 steve86 於 2009-2-9 11:03 PM 發表

我有睇果场。。。
他好多犯规,仲骂裁判。。。而且助攻唔是拿好多分J。。。
我都有睇 但就冇特别留意佢嘅表现,
买咗 Wright Philip 竟然净係踢一场,
俾 FA 抽后算帐。。。。
早知道买 IRELAND 仲实际!
我终于回来啦。。。

没想到没上网几个礼拜得分超低。。。

看来要努力追回点失分才行。。。
原帖由 devin 於 2009-2-10 08:57 PM 發表
我终于回来啦。。。

哈哈。。。DEVIN兄返嚟啦。。。
仲担心你唔记得TVBNOW添。
我哋组合不能够失去教练啊!
SCOLARI走咗你先蒲头???
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-10 08:42 PM 發表

但只可惜 ARSHAVIN 自己都唔确定有冇机会落场!
至于 车仔新人 QUARESMA 大家点睇???
第一场 踢得唔错。。。仲有8分添。
念得过哦。。。下场念下。。
因为换咗新教练,唔知会用变过~
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-10 08:47 PM 發表

我都有睇 但就冇特别留意佢嘅表现,
买咗 Wright Philip 竟然净係踢一场,
俾 FA 抽后算帐。。。。
早知道买 IRELAND 仲实际!
我买IRELAND但是只有4分哦。。。唔坻。。。
原帖由 devin 於 2009-2-10 08:57 PM 發表
我终于回来啦。。。

欢迎返来。。。快快追返咯~