返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2009-2-10 10:15 PM 發表

欢迎返来。。。快快追返咯~  
希望可以追返,

不过对手太强,

尽力以为咯。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-10 09:45 PM 發表

哈哈。。。DEVIN兄返嚟啦。。。
仲担心你唔记得TVBNOW添。
我哋组合不能够失去教练啊!
SCOLARI走咗你先蒲头???
TVBNOW有甘多朋友,

一定吾会忘记的。。。

看来呢季车仔和兵工厂都吾dim,

希望呢两队会奋起直追啦。。。

一定吾好益左曼联和利物浦。。。
有谁愿意当车仔教练,年薪1000万英镑?
原帖由 steve86 於 2009-2-10 10:14 PM 發表

我买IRELAND但是只有4分哦。。。唔坻。。。
但至少 IRELAND 下一轮仲肯定有机会落场,
而 W PHILIP就确定俾BAN 三场。。。。
其实之前我都考虑咗好耐究竟要买边一位,
结果最后都係选择咗 PHILIP!
原帖由 devin 於 2009-2-10 11:21 PM 發表

TVBNOW有甘多朋友,

一定吾会忘记的。。。

看来呢季车仔和兵工厂都吾dim,

希望呢两队会奋起直追啦。。。

一定吾好益左曼联和利物浦。。。 ...
哈哈。。。但目前车仔&阿仙奴嘅对手并唔係曼联或利记,
而係 VILLA 。。。 要追上 首先都要过 VILLA 呢一关!
冇可否认 VILLA 最近几场真係好好状态,
而且运气仲企侅佢哋果边。。。。

车仔可以全场射门10次但结果都係0-0收场,
但 VILLA 就可以靠对方一次 乌龙 获得三分!
原帖由 wlt1110 於 2009-2-11 08:46 AM 發表
有谁愿意当车仔教练,年薪1000万英镑?
Hiddink 应该先係 真命天子!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-11 12:23 PM 發表

Hiddink 应该先係 真命天子!580236
他好像也是比较适合指教国家队的。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-11 12:18 PM 發表

但至少 IRELAND 下一轮仲肯定有机会落场,
而 W PHILIP就确定俾BAN 三场。。。。
其实之前我都考虑咗好耐究竟要买边一位,
结果最后都係选择咗 PHILIP!
...
唔好伤心。。。乖啊。。。下次小心选咯。。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-11 12:21 PM 發表

哈哈。。。但目前车仔&阿仙奴嘅对手并唔係曼联或利记,
而係 VILLA 。。。 要追上 首先都要过 VILLA 呢一关!
冇可否认 VILLA 最近几场真係好好状态,
而且运气仲企侅佢哋果边。。。。

车仔可以全场射门10次但结果都係0- ...
Villa 的球员都几有实力的。。。

呢期的英格兰国脚很多都来自 Villa 。。。

不过联赛是长命赛,

还未到最后一轮都还有机会的,

以前很多队都上过前四,

不过慢慢就会掉回下来。。。

希望 Villa 有“惊喜”咯。。。
原帖由 devin 於 2009-2-11 09:01 PM 發表

Villa 的球员都几有实力的。。。

呢期的英格兰国脚很多都来自 Villa 。。。

不过联赛是长命赛,

还未到最后一轮都还有机会的,

以前很多队都上过前四,

不过慢慢就会掉回下来。。。

希望 Villa 有“惊喜”咯。。。 ...
VILLA 会否边做第二個 LEEDS UTD 仲唔知数!
但我觉得佢哋教练已经做咗一段时间,
所以对球队应该非常了解。。。。
VILLA 嘅 TEAM CHEMISTRY可能係全英超最高嘅球队。
请问上个星期的update1了吗?
原帖由 wlt1110 於 2009-2-17 05:59 PM 發表
请问上个星期的update1了吗?
老细。。。仲有"你"同"FULHAM"一场补赛今晚先踢 啊!
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-18 03:47 PM 發表

老细。。。仲有"你"同"FULHAM"一场补赛今晚先踢 啊!
哈哈,忘记了。。。。。。。。。不过曼联还是赢了,rooney进球已经后卫零失球
曼联对富罕 那场波 到现在还没UPDATE
不知道我现在换球员准备下一轮的比赛 会不会曼联昨天的那场波的分会拿不到吗
原帖由 sang86 於 2009-2-20 09:51 AM 發表
曼联对富罕 那场波 到现在还没UPDATE
不知道我现在换球员准备下一轮的比赛 会不会曼联昨天的那场波的分会拿不到吗
你可以换啊。。。分数照计。。。唔晒惊~