返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 12:39 PM 發表

甘开心可以同靓女一起做工,请问你做边形啊?公司在那里啊?
我公司也是要请人啊,有没有人介绍啊
伤心。。。有几个靓女啊。。。不过5是同Department....
他们在楼下。。。

我在银行做。。。masjid majek there...
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 12:40 PM 發表

哈哈。。。。。。靓女交给我吧,,,如果是猪扒或怪兽就给Jackson兄。。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-4 07:20 PM 發表

猪扒F1都有得吃啦。。。。。
我已经名花有主喇。。。。
唔理乜扒都好啦,
你哋两位慢慢吃啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-4 07:23 PM 發表

哈哈!我见过WLT兄-->都算几靓仔,
steve兄千其唔好介绍俾佢啊。。。
如果唔係净番"排骷"俾你啊。
都是你哋慢用啦。。。我爱上左一个“沟”5到的女。。。烦都死。。。5想再被扒烦。。。

我哋甘讲,5知会唔会得罪哋女人。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-4 09:04 PM 發表

伤心。。。有几个靓女啊。。。不过5是同Department....
他们在楼下。。。

哈哈。。。咁以后大家要揾WLT兄就到masjid majek喇!
原帖由 steve86 於 2008-8-4 09:11 PM 發表

都是你哋慢用啦。。。我爱上左一个“沟”5到的女。。。烦都死。。。5想再被扒烦。。。

我哋甘讲,5知会唔会得罪哋女人。。。 ...
咁我侅度同曾经俾WLT兄&STEVE兄伤害过嘅"靓耙"遘声对唔住啦!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-4 09:29 PM 發表

咁我侅度同曾经俾WLT兄&STEVE兄伤害过嘅"靓耙"遘声对唔住啦!
是她伤我心啦。。。我对她甘好。。。她仲是傻傻扮5知。。。
又关我什么事啊
原帖由 steve86 於 2008-8-4 09:04 PM 發表

他们在楼下。。。

OCBC银行?有时间找你!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-4 09:26 PM 發表

哈哈。。。咁以后大家要揾WLT兄就到masjid majek喇!
朋友,我哪里是在masjid mejek做工的啊?更何况kl是没有masjid majek。。是masjid jamek啊。。。。
连我在那里做工都不知道。。。你。。你。。算了吧
我打错。。。jackson兄跟住我打。。。哈哈。。。5关我事咯!!!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 10:00 PM 發表

朋友,我哪里是在masjid mejek做工的啊?更何况kl是没有masjid majek。。是masjid jamek啊。。。。
连我在那里做工都不知道。。。你。。你。。算了吧 ...
对唔住。。。。打错字!0.0"

jackson兄。。。点解5开奥运足球估波大赛???

原帖由 steve86 於 2008-8-7 10:14 PM 發表
jackson兄。。。点解5开奥运足球估波大赛???

暂时啲赛事都唔係几精彩!
小组之后就有啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-7 10:26 PM 發表

暂时啲赛事都唔係几精彩!
小组之后就有啦。。。
好。。。我等你。。。
5好骗我感情哦。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-7 10:53 PM 發表

好。。。我等你。。。
5好骗我感情哦。。。
你都有感情被骗的啊?我还以为被骗完了!哈哈
原帖由 steve86 於 2008-8-7 10:53 PM 發表

好。。。我等你。。。
5好骗我感情哦。。。
嘻嘻。。。要推你入火吭!
然后。。。。