返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 09:36 AM 發表

你都有感情被骗的啊?我还以为被骗完了!哈哈
以后得闲可以叫steve兄出来饮茶!
大家咁近。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 09:36 AM 發表

你都有感情被骗的啊?我还以为被骗完了!哈哈
最近真是被女骗晒的感情。。。真可怜
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-8 04:51 PM 發表

steve兄出来饮茶!
大家咁近。
我怕丑啊
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-8 04:51 PM 發表

以后得闲可以叫steve兄出来饮茶!
大家咁近。
是不是呀,那下次steve别送飞机给我啊
原帖由 steve86 於 2008-8-8 10:51 PM 發表

最近真是被女骗晒的感情。。。真可怜
那有没有被骗身体啊或者钱银啊
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 11:28 PM 發表

那有没有被骗身体啊或者钱银啊
如果他要我身体同钱就好咯。。。他好独立。。。不过傻傻地。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-8 11:47 PM 發表

如果他要我身体同钱就好咯。。。他好独立。。。不过傻傻地。。。
哈哈。。。看来你是不吃香的。。。哈哈。。。独立的女子好啊。。。傻傻地应该也很cute吧,可以介绍给我吗?
原帖由 wlt1110 於 2008-8-9 02:03 AM 發表

哈哈。。。看来你是不吃香的。。。哈哈。。。独立的女子好啊。。。傻傻地应该也很cute吧,可以介绍给我吗?
5 好。。。介绍卑你=卑埋你。。。
我就是喜欢她傻傻地。。。真是5 错哦。。。
不是美女但是够亲切。。。我仲意你啊。。接受我啦。。。
OHNO....5好意思。。。wlt,5是同你讲!!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-9 02:03 AM 發表

wlt兄有杀错,冇放过!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 11:26 PM 發表

是不是呀,那下次steve别送飞机给我啊
哈哈。。。都係时间唔啱姐!
原帖由 steve86 於 2008-8-8 10:52 PM 發表

我怕丑啊
如果有时间可以参与WLT兄嘅聚会。。。
我呢啲有家室嘅人唔係几适合。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-9 08:49 PM 發表

哈哈。。。都係时间唔啱姐!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-9 08:50 PM 發表

如果有时间可以参与WLT兄嘅聚会。。。
我呢啲有家室嘅人唔係几适合。。。
哈哈。。。 原来你地同wongsir喝茶过。。。
我同他一起搞股票的。。。tvbnow的啦。。。
揾日啦。。。我好忙。。。下星期开始到马来年日日都要做!!!
点该你们三个甘好感情???????????????
原帖由 mikeyap 於 2008-8-10 09:21 PM 發表
点该你们三个甘好感情???????????????
你都可以加进我地。。。。无限欢迎!!!
原帖由 steve86 於 2008-8-10 03:10 PM 發表

哈哈。。。 原来你地同wongsir喝茶过。。。
我同他一起搞股票的。。。tvbnow的啦。。。
揾日啦。。。我好忙。。。下星期开始到马来年日日都要做!!!   ...
咁就等你好消息啦。。。。
另外唔好期望咁高,
因为WLT兄话我已经放咗佢两次飞机!