返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2008-7-31 11:54 PM 發表
我买嘅人多数是新脚。。。。

都唔知他地第一场适应到某。。。

不过身价都非常低!
哈哈!咁我应该估到steve兄买啲乜球员啦。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 devin 於 2008-8-1 12:27 AM 發表
我都买左几个阿仙奴球员,

不知 nasri 有没有正选做呢??
我已经买咗佢。。。。
估计应该会正选,
因为依家真係好平,
第一场如果冇正选先算啦。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-1 10:49 AM 發表
买一些廉价有实力的球员!
小心啲啊。。。。平嘢冇好嘢!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-1 11:27 AM 發表

甘未必的,不可忽视其他球员的,不是厉害的就等于好了的!眼光要好,投资要恰当!
所以我绝对唔买C罗。。。。
原帖由 canz85 於 2008-8-1 11:17 PM 發表
其实第二场应该才是大家的主菜
哈哈!咁华仔第二场先攞冠军啦。。。。
我第一场先试下冠军嘅滋味先。。。嘻嘻!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 steve86 於 2008-8-2 12:28 AM 發表

咁厉害卑你估到。。。

我总打算换。。。每到最后到唔知边过会被我买中!!!!
哈哈。。。我都係估下姐!
steve兄千其唔好攞自己嘅阵容同大家分享喔。。。

(因为我哋係同一组。。。嘻嘻)
原帖由 canz85 於 2008-8-2 12:39 AM 發表

你绝对有得尝此之。。

JACK兄,

那一场友谊赛我看了以后,更加确定阿记的实力了。。。
nasri绝对是个可造之才,全部球员都ok,踢得很有温帅的风格。。
不过我始终觉得阿记的后卫好像缺少了些东西。。。不知道什么。 ...
利记买咗"高效率"嘅Keane实力必定有增冇减,
所以我都相信呢季必定有所作为。
华仔买咗啲乜球员呢??
同大家分享下啦。。。。
Babel呢次价钱好平,
唔知会唔会有机会上场呢??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-2 01:43 PM 發表

阿记缺少稳定有经验的球员,除了gallas,全部都是年气旺盛的少年!
曼联呢季仲没买人。。。。
WLT兄有乜心水呢??
原帖由 steve86 於 2008-8-2 02:16 PM 發表

对!!防守最重要就是经验。。。
好像ManUtd的Ferdinand 同 Vidic。。。
两个都有经验,防守滴水不漏!!
希望利记都能好像几年前一样防守滴水不漏!! ...
冇错!防守係冠军队最大嘅武器!
英超竞争太激烈,
目前四强嘅前锋入波能力都非常均匀,
所以要得到冠军就一定要由防守开始做起。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-2 05:47 PM 發表

其实keane和torres的踢法都相似,虽然走了高老,高空球优势不见。却看看他们能否像曼联的rooney+tevez合作愉快吧!
后防就只有carragcher比较独当一面! ...
TORRES+KEANE=利记新一带黄金组合!
两位球员每季都有能力入至少15球。
进攻方面人手的确好强。。。
依家我见到BenSir慢慢将防线"年轻化"!
睇来利记呢季係强队中嘅后患。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-2 10:13 PM 發表

但是Agger同Skertel虽然年轻但是实力有目共睹!!!
加上Macherano防守一流。。。应该顶得住。。。
最重要是前锋要合作愉快。。。一起拿金球奖!!!哈哈
...
再加上如果Barry真係加入利记,
咁利记阵容就更加恐怖。。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-2 11:47 PM 發表

我看着利记友谊赛。。。。
真是5错。。。
新人旧人都踢得5错!!!
真是可以向冠军好好挑战!!!
嘻嘻。。。Steve兄有冇赢波泥??
原帖由 steve86 於 2008-8-3 12:32 AM 發表

戒赌左咯。。。现在才开始自己找钱。。。

在KL住。。。都5知够用够吃没有!!!
係喔。。。唔知steve兄搵到工没呢??
祝你马到成功先啦。。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-3 09:07 PM 發表

揾到啦。。。听日开工。。。
多谢晒。。。
一有时间我一定上来。。。
听日第一日返工祝你一却"顺顺利利"!
有人"虾"你话我知啦。。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-3 10:09 PM 發表

哈哈 。。。如果真是你又可以点???
唯有祝自己好运。。。及。。。同靚女一起做工。。哈哈  
咁如果佢哋虾你,更加要通知我啦。。。
等我"教训/调教"下啦。。。。。

你唔知我都係来自KL??