返回列表 回復 發帖
全部人都开始发力追。。。。我都不可以放弃
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-20 06:25 PM 發表
内幕消息:

Nasri受伤,冇落场!
其实也不算什么内幕消息吧,因为他的伤一直还没有康复好呀。。。。。!!!所以我没有买,怎知walcott就当替补
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-20 09:01 PM 發表

冇错!我都差D买佢,
但之前因为睇其他网占知道佢有轻伤,
所以都係放弃买呢位球员。。。。

R. Pavlyuchenko我买咗,
希望佢有表现喇!
热刺唔可以再输喇! ...
mido始终还是SG的心目中的替补球员,很少那到正选位置。
而热刺是时候反弹了。。。不然就搭升降机落英冠吧。。哈哈
今期应该是属于至尊曼联的
原帖由 janleung 於 2008-9-22 09:27 PM 發表
明年(今季冬季轉會市場)曼城也會變成又一支強隊,曼聯以後拿聯賽冠軍又多一重難關了
曼城有拍捱啦,有钱唔系大晒的,看看车仔啦,最多也不是获得英超冠军,欧冠杯呢?
不过,无可否认,有钱的确可以要风得风,要雨得雨,天上的月亮也可以摘下来
原帖由 janleung 於 2008-9-22 09:50 PM 發表
呢个油王比车仔个更加多油,呢排D风吹到话用成亿嚟买一个人都有,无言
是呀,每天都传买这个买那个,听了都心寒和怕怕!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-22 10:21 PM 發表
车仔其实之前已经有班底,
所以阿布可以咁快时间成为英超冠军,
而曼市我相信仲需要一段时间,
除非佢哋买嗮22位顶级球员,
配合默契的确需要一段时间。。。 ...
所以有钱金可以买心头好球员,但是就这样造成英超很少有本土球员,全部都是联合兵团,来来去去还不是那几位球员为国效劳
原帖由 steve86 於 2008-10-1 03:47 PM 發表
买BERBATOV咯。。。昨晚进2粒。。。5错!!
哈哈,好提议
原帖由 chu553358 於 2008-9-28 12:40 PM 發表

你就好啦 一個c.羅 一個bosingwa 已經有56分了
今期靠大家了 我同devil都潛水了
你潜水去哪里啊?
原帖由 woodstock1221 於 2008-10-2 08:45 PM 發表

jackson兄不是問題今期我會繼續努力。。

今期Arsenal 拿斯尼可以復出不知道你會考慮嗎?
Manchester United Rooney‧Scholes 都受傷不要買喔 Scholes要休息3 months
Chelsea Deco‧Essien都不用買 ...
很好的分析,但是。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-2 08:49 PM 發表

哈哈。。。最近阿仙奴英超冇乜表现,
可能chu兄要亲自到倫顿"调教"下班球员。。。
教他们如何踢假球??
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-2 09:00 PM 發表

虽然Berbetov已经俾咗几次"失望"大家,
但我对佢依然好有信心,
况且佢仲係踢曼联D咁强大嘅球会,
相信一切只净返时间问题。。。。

至于Nasri我觉得应该会买,
但同时因为我有Denilson,
可能呢次要取舍其一,
通常我唔会买两位 ...
berbatov回来了,你们一定要买。。。。。
nasri物有所值,值得投资
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-2 10:49 PM 發表

哈哈。。。如果各位WEEK7都买呢几位球员,
咁成绩出嚟可能大家都同分。。。
啊哈,我就偏偏要跟大家不同
原帖由 joshlier 於 2008-10-3 10:39 AM 發表

wlt heng!! u so confident wor!! this week u be captain??

hehe
给多一次机会,一定可以的
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-4 07:48 PM 發表

哈哈!wlt兄换咗9位球员!
睇嚟呢次志在必得。。。。祝你好运啦。。
哈哈,这一次我的战略算成功一半,西布朗一球小胜兼clean sheet以及前锋进球
希望其他球员争气,可惜wigan输球兼zaki黄卡