返回列表 回復 發帖
我嘅S. Given救咗Nolan嘅点球,
而且仲Clean Sheet。。。嘻嘻!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 12:33 AM 發表

顶米德球员,连续两场都“进球”,看来收了茶水钱
villa还是摆脱不了客场的战绩
利记本来和波的,最开心的是黑猫赢热刺,希望这里没有热刺的球迷。。哈哈 ...
哈哈。。。因为热刺最"重要"嘅人物已经"心在曼联"!
买Santos根本唔能够代替Keane或Berbetov,
而Bent嘅水准又唔够稳定。。。
Ramos睇来好似行错棋。。。。。??
原帖由 steve86 於 2008-8-24 12:47 AM 發表

我买左热刺的人。。。但是就好开心。。。
因为好仲意黑猫。。。
哈哈。。咁点解冇买猫呢??
原帖由 steve86 於 2008-8-24 01:03 AM 發表

咪走是。。。。
我一定选keane先。。。

我要睡咯。。。
听日仲要做工。。。
真是。。。  
早抖+晚安
原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 12:53 AM 發表

热刺延续季初慢热的状态,santos还小moderic还没有适应英超吧,ramos比较喜欢bent
Ramos之前教Sevilla都冇带啲果度嘅球员来加入热刺。。。
我都几钟意Sevilla球员。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 01:40 AM 發表

如果带来的话,英超就很少本土球员了
老实遘,英超呢几年。
都係靠中型,小型球会来栽培后生球员,
就连Rooney咁出色嘅球员都係由Everton一手栽培出来,
好似Lampard,Gerrard都属于过去式。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-25 12:11 PM 發表

对,底一级的联赛大多数全部都是本土球员
看看意大利的联赛,90%以上都是本土球员,这也是的归于意甲足总对外援的管束。。。
WLT兄WEEK2仲有两位曼联"外援"球员没落场!
加油啊!
有冇人知道点样可以CHECK到"参赛者每星期嘅得分(week1)&(week2)??
如果净係SHOW总得分,排行榜UPDATE需要一段时间来加减。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-25 02:29 PM 發表

希望“外援”可以让我或的高分。。。冲啊
朴斯矛 0-3 曼联。。。。??
入波:D. Fletcher x 3
原帖由 janleung 於 2008-8-25 03:44 PM 發表
版主可以試下做埋西甲意甲嘅FANTAST,咁可以對西甲意甲熟悉嘅人都有得玩,
好提议!如果真係有搞,
希望到时候可以获得各位高手嘅支持。
原帖由 janleung 於 2008-8-25 05:48 PM 發表

睇下到最後會唔會有人一[GAME]三食
哈哈。。。如果真係有此"高人",
小第愿意拜佢为师。。。
原帖由 devin 於 2008-8-25 06:20 PM 發表
有没有甘劲哦。

三冠王??
哈哈。。。Devin兄头象下低仲有地方"摆"奖杯!
我就已经满嗮啦。。。
原帖由 devin 於 2008-8-25 10:34 PM 發表
没甘的实力摆甘多奖杯。

不过有都不拘
如果可以自己放上。。。。你话几好呢??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-26 01:26 AM 發表
[quote]原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 05:42 PM 發表

好提议!如果真係有搞,
希望到时候可以获得各位高手嘅支持。 [/quote

如果再开,Jackson的千手观音都无暇 ...
係啊!但我知道你最近比较忙,
唔紧要啦,事业要紧。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-26 10:32 AM 發表

叫admin加人工,我一定帮你做。。。
哈哈。。。依家行情唔好,
Admin唔炒咗我已经偷笑喇!