返回列表 回復 發帖
報稅系咪要請專人做架?
lhy92725 發表於 2017-12-12 05:59 PM
揾会计师做税方便D
但要比一筆錢人地哦
條骨都無佐lu
partner 生意,每周出一次人工。实际上日日出都得
大啦叭 發表於 2017-12-12 07:31 PM
tell the accountant your place keeps losing money?
下午好
外星貓E生
但要比一筆錢人地哦
lhy92725 發表於 2017-12-12 09:47 PM
专业知识值得果个价
tell the accountant your place keeps losing money?
Pedestrian_A 發表於 2017-12-13 09:52 AM
赚钱系一定的,或多或少就睇市道。
不过报纸杂志呢行就快玩完啦
下午好
CC517 發表於 2017-12-13 01:50 PM
猫E生 晚安!
啦叭師父帶住兩隻貓晚上好.
赚钱系一定的,或多或少就睇市道。
不过报纸杂志呢行就快玩完啦
大啦叭 發表於 2017-12-13 07:32 PM
your accountant didn't advise you how to file all other living expense into the money losing business?
pknoface 發表於 2017-12-13 09:43 PM
唔可以系兩隻貓一起吹喇叭嘅?
條骨都無佐lu
your accountant didn't advise you how to file all other living expense into the money losing business?
Pedestrian_A 發表於 2017-12-14 04:57 AM
钱一定要赚,不赚怎开下去?
赚钱不一定要多,在交税线上下就够嘞。
伊家市道唔好newsagency 好多都折埋返归啦。
反正政府唔care,做一日得一日啦
pknoface 發表於 2017-12-13 09:43 PM
掌门人 晚安!
唔可以系兩隻貓一起吹喇叭嘅?
lhy92725 發表於 2017-12-14 09:41 AM
系吹喇叭定吹D打先
吹喇叭好聽好多
條骨都無佐lu

兩隻酷靚貓、勁酷啦叭師傅、各位水區老友 早午晚好好好!!

水區聖誕新年活動正式舉行啦!!!

上次講錯獎金總額,不是30億,是 !!!

聖誕新年,歡樂連連!!!

許願送禮,幸運快樂,天天滿水區!!!

活動舉行時間: 論壇時間 2017年12月15日至2018年1月5日!!!

參加辦法:活動舉行期間,在【有傾有講吹水區】活動帖許願後,可選1-20號聖誕新年驚喜禮包一份

獎金共高達 !!

聖誕得巨獎,會員歡樂聚!!勿失良機!!

詳情請看以下連結:

【活動】聖誕新年,歡樂連連!!許願送禮,幸運快樂,天天滿水區!!