返回列表 回復 發帖
原帖由 leanming 於 2008-7-27 10:05 PM 發表
Jakson兄,I joined TVBNOW and some of my team members from TVBNOW2, so how can I check their point in TVBNOW2?
你可以同时加入TVBNOW2,
一楼有齐ID及密码!
如果有问题,
欢迎再PM我。多谢嗮。
原帖由 canz85 於 2008-7-27 10:10 PM 發表

几认真都好都是望尘莫及 。。。天呀....看来要改改名叫"常败将军",到时才不会那么尴尬。。
除此之外,我也建议jack兄能这个贴子来这一区。。。http://www1.tvbnow.com/thread-134256-1-1.html
希望这个贴子能帮 ...
我提议!华仔真係为大家o念得周到。
"常败将军"??。。。唔好咁谦虚啦。。。嘻嘻!
原帖由 jacksonkua 於 2008-7-27 10:22 PM 發表

我提议!华仔真係为大家o念得周到。
"常败将军"??。。。唔好咁谦虚啦。。。嘻嘻!
好啦。。大家也不要谦虚了。。。
其实只要大家的团队能配合,资料做足,战略鲜明,还有最重要的是大家的时间和心思
如果这一切都有,那每只团队都会是宝座的争取者!!^^
加油,加油。。。我真的希望我能有时间百分百的投入在那么有意义的游戏
原帖由 jacksonkua 於 2008-7-27 09:31 PM 發表

嘻嘻!咁Devin几时会退位呢??
如果边位有表现,
下一期就佢做队长啦!
相信很快就退位咯。

暂时都是乱乱买球员。

随时欢迎能者上位。
原帖由 devin 於 2008-7-27 10:33 PM 發表

相信很快就退位咯。

暂时都是乱乱买球员。

随时欢迎能者上位。
哈哈。。。Devin兄唔好咁谦虚啦!
我相信你有一定嘅实力,
如果唔係都唔会建议俾你做队长啦!
希望唔好换人啦。。。哈哈
就是咯。。。。Devin兄。。。你是最好的你知道吗???
你要加油啊。。。我地睇你头加。。。。
原帖由 HIDE 於 2008-7-27 09:11 AM 發表

切磋切磋下  enjoy
大家玩下啦。其实我都不会玩,试下啦。最重要是免伤和气。
等待一个人的人
有冇人知 .....
如果唔記得左個 id 但記得 pw 可以點做?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
我也要......
有谁要加我进他们的组啊????
LELONG............
YOU'LL NEVERWALKALONE
组合名字:暂时未定 - 有待组合成立后才决定
教练名字:ls_siew
队长名字:walala
会员名字:marcus0828
会员名字:可爱
会员名字:wei23

组合已成型。。。 我们向冠军出发。。。

評分次數

• jacksonkua

原帖由 ls_siew 於 2008-7-28 12:25 PM 發表
队长名字:暂时未定 - 已经PM
会员名字:暂时未定 - 已经PM

有兴趣的buddy也可PM我。。。 如有availab ...
我好想加入,可惜已经跟其他人签了合同
我一条水。。边组老虎欠对翼唔够人PM我,包你地如虎 添翼。。。
。。。我绝对不会拖衰你地。。。但求每周赚少少钱jek...........come on..
原帖由 ls_siew 於 2008-7-28 12:25 PM 發表
队长名字:walala
会员名字:marcus0828
会员名字:可爱
会员名字:wei23

组合已成型。。。 我们向冠军出发。。。 ...
又一对组成啦。。。人马都几熟。。。应该是FIT 马!!!
吾知有冇邊位大哥要收留我呢個孤兒仔啊!
己所不欲,勿施于人
原帖由 HIDE 於 2008-7-28 12:41 AM 發表
有冇人知 .....
如果唔記得左個 id 但記得 pw 可以點做?
唔好意思HIDE兄,
唔记得话你知。。。。
等我帮你CHECK下。。。