返回列表 回復 發帖
原帖由 ls_siew 於 2008-7-28 12:25 PM 發表
组合名字:暂时未定 - 有待组合成立后才决定
教练名字:ls_siew
队长名字:walala
会员名字:marcus0828
会员名字:可爱
会员名字:wei23

组合已成型。。。 我们向冠军出发。。。 ...
欢迎SIEW兄+另外4位组员!
依家就帮你UPDATE!
一有组合名称记得PM我。
多谢嗮你。
目前为止已经有7個组合登记参加比赛!
最新资料请大家参考二楼。
如有变动,记得PM我。
希望大家玩得开心。。。
FANTASY 最佳拍档--->好消息
以下两位会员分别仲没有组合。

以我经验,我知道呢两位会员都係FANTASY强者!
如果大家想组织Group,请搵佢哋加入啦。。。
=>jim5655 & lma兄 ,
原帖由 jacksonkua 於 2008-7-28 07:05 PM 發表

唔好意思HIDE兄,
唔记得话你知。。。。
等我帮你CHECK下。。。
終於得左  唔該
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 HIDE 於 2008-7-28 08:08 PM 發表

終於得左  唔該
唔驶客气啦HIDE兄,
冇你加入/参与点成事呢??

名单呈上!

名单呈上!

组合名字: 富家豪族
               教练名字:必胜_Win
               队长名字:knchung
               会员名字:toby216
               会员名字:clever718
               会员名字:tang6620
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
原帖由 必胜_Win 於 2008-7-29 05:13 AM 發表
名单呈上!

会员名字:clever718:onion ...
教練你好
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 HIDE 於 2008-7-29 10:31 AM 發表

教練你好
你好!多多关照哦!
原帖由 必胜_Win 於 2008-7-29 05:13 AM 發表
名单呈上!

哈哈![富家豪族]里面至少有两位"赌神"!
睇来都应该係大热门!
原帖由 jacksonkua 於 2008-7-28 07:19 PM 發表
FANTASY 最佳拍档--->好消息
以下两位会员分别仲没有组合。

以我经验,我知道呢两位会员都係FANTASY强者!
如果大家想组织Group,请搵佢哋加入啦。。。
=>jim5655 & lma兄 , ...
唔該嗮Jakson兄, 有您帮手, 暫時我哋队已經有三位, 我同jim5655兄,gary_jeff兄,還有邊位想加入我哋队吗? 請pm我哋啦!

名单呈上!

我的组合名字是 富家豪族帮我改改下,在你名单内!

thanks u...
哇。。又多了位华仔。。。我要改改名了。。 华仔,你组合一定会像你的名一样"必胜"
原帖由 lma23 於 2008-7-29 10:14 PM 發表

唔該嗮Jakson兄, 有您帮手, 暫時我哋队已經有三位, 我同jim5655兄,gary_jeff兄,還有邊位想加入我哋队吗? 請pm我哋啦!
多謝嗮jakson兄嘅幫忙!我地E+已經有4位隊友,仲差一位就成隊啦!

会员名字:Ima23
会员名字:jim5655
会员名字:gary_jeff
会员名字:puma8811
会员名字:暂时未定

教练,队长...未定
组合名字...未定

有邊位仁兄想加入,請PM我地啦!thx~

評分次數

• jacksonkua

己所不欲,勿施于人
原帖由 jim5655 於 2008-7-30 05:07 PM 發表

多謝嗮jakson兄嘅幫忙!我地E+已經有4位隊友,仲差一位就成隊啦!

会员名字:Ima23
会员名字:jim5655
会员名字:gary_jeff
会员名字:puma8811
会员名字:暂时未定

教练,队长...未定
组合名字...未定

有邊位仁兄想加入,請PM我 ...
你可以参试pm有料到的人嘛!

回應 wlt1110 第 164 篇文章

多謝你wlt1110兄,我已經PM o左,只是等回復!
己所不欲,勿施于人