返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-7-30 06:41 PM 發表

甘富贵就叫 “二世组合” 啦
我们只是用回家族门派的名吧了!
没其他意思!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
原帖由 canz85 於 2008-7-29 11:39 PM 發表
哇。。又多了位华仔。。。我要改改名了。。 华仔,你组合一定会像你的名一样"必胜"
哈哈!是有好多叫“华“的人啊!

成你贵言先! 后不好加过“合“字噢!就变(pizza hut)哦!

哈哈!
[color=red][size=4]人善人欺天不欺!
[/size] [/color]
原帖由 lma23 於 2008-7-29 10:14 PM 發表

唔該嗮Jakson兄, 有您帮手, 暫時我哋队已經有三位, 我同jim5655兄,gary_jeff兄,還有邊位想加入我哋队吗? 請pm我哋啦!
哈哈!lma兄你好啊!
你係高手大家都知道啦。。。
之前我都想拉你入我嘅组合,
但都已经满座,
所以我觉得有啲奇怪点解冇人叫你入会!
原帖由 必胜_Win 於 2008-7-29 10:55 PM 發表

我的组合名字是 富家豪族。帮我改改下,在你名单内!

thanks u...
哈哈!已经改好,如果仲有更改,
欢迎留言或PM我!
欢迎加入!
原帖由 必胜_Win 於 2008-7-30 07:56 PM 發表

我们只是用回家族门派的名吧了!
没其他意思!
用家族名字都几好啊!
如果有机会攞冠军,
仲可以为家族争光!
真係"一举多得"!
死火  仲未有名
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
有谁要加入我吗??

回應 jim5655 第 165 篇文章

有没有考虑我呢?
原帖由 HIDE 於 2008-7-31 01:28 AM 發表
死火  仲未有名
你还不快点想名字

回應 wlt1110 第 174 篇文章

我地呢度仲差個教練,不如你過檔啦!
己所不欲,勿施于人
原帖由 jim5655 於 2008-7-31 06:31 PM 發表
我地呢度仲差個教練,不如你過檔啦!
係我面前叫我成員跳槽
除非你比筆可觀既轉會費
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 HIDE 於 2008-7-31 08:14 PM 發表

係我面前叫我成員跳槽
除非你比筆可觀既轉會費
哈哈!!WLT兄係"非买品"??
好似曼联嘅C罗。。。。。
想吾到呢度都掀起转会战。。。。

大家好好留住球员, 要好像aston villa 甘不着手段。。。哈哈
原帖由 steve86 於 2008-7-31 10:36 PM 發表
想吾到呢度都掀起转会战。。。。

大家好好留住球员, 要好像aston villa 甘不着手段。。。哈哈
暂时"转会热门"嘅头号人物係WLT兄!
请佢出来发表下自己嘅感想啦。。。。嘻嘻。