返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-19 01:33 PM 發表

哈哈。。。华仔嘅组合都唔弱!
相信一定同样有机会获得冠军。
係呢,我少见到杰少上嚟呢度??
肥仔杰 依然在潜水。。以前发贴的时间都拿来玩游戏了。。
恭喜大家勇往直前呀 。。。。+恭喜肥仔杰
加油加油加油。。。。
我也要PLUS OIL PLUS OIL了。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-3 11:01 PM 發表

哈哈。。Devin兄!
我啱啱同 C罗&Torres 通电,
两位都应成我会侅呢期入波。。。
真有此事
原帖由 feimiao0 於 2008-10-3 10:06 PM 發表
對唔住,我地至尊紅魔將會重返第一!!!
重返第绝对不是问题 。。。MIAO兄。。不要跑得那么快呀。。。等等呀
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-4 07:43 PM 發表
第8期已经截止买人
同各位分享下我嘅阵容! S. GivenJ. Bosingwa   A. Traore   G. BaleC. Ronaldo     S. Nasri   M. Ballack    L. ModricF. Torres    J. Defoe:onio ...
好阵容呀。。。
jack兄 怎样看这期的重头戏<MC VS LIV>
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-4 09:40 PM 發表

我觉得利记如冇意外,
应该会以2-1取胜。。。
理由好简单:Torres已经回勇!
而上一场如果有睇Portsmouth对MC果场波,
就应该会觉得MC实在太多地方需要改善。。。
成支球队太过依赖 Elano & Ireland。。。 ...
是的。。
我觉得曼市战术太倾向进攻。。
往往就是这样,而得势不得赢。。
在防守型中场方面,他们也必需进点货。。

如果他们遇上善于快速反攻的球队<如曼联,阿记<可是今期阿记在这方面做得不够出色,有可能是少了罗斯奇和nasri吧>,就有苦头吃了。。
JACK教练记得留条生路行呀。。。
小弟也在此恭喜你得到亚军。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-7 10:37 PM 發表

哈哈。。。其实我有作过详细分析!
咁多位参赛者之中,
你同你组嘅C L Beh 係近期获得最高得分嘅参赛者。
尤其是Beh兄最近三轮都排侅前十位,
所以如果以 表现稳定 嚟遘
你哋係90几位中嘅高手。。。
而都係呢個原因 所以靓 ...
幸运而已。。。希望幸运之神能眷顾我们到终点吧。。
JACK兄。。不如你们开个贴子来给大家讨论每周赛事<每一场英超赛事>,让你们这些球坛老手给予些专业的看法与意见。。大家一起吹波经。。。你觉得怎样呢?

原帖由 jacksonkua 於 2008-10-7 11:00 PM 發表

绝对欢迎!"球坛老手"。。哈哈!过奖啦。。。。
可惜英超休息长达十日 希望唔会冷场啦。。。
记得嚟分享下你嘅专业意见!
一定会捧场。。
适当时+空闲时,就会叫那些波友回来捧场。。。炒热闹。。
还有JACK兄。。我有个建议是多派个奖给最高分的记录<组合和个人>。。。来鼓励大家往前冲。。尤其是那些积分比较少的会员和没玩组合的会员。。。

原帖由 steve86 於 2008-10-7 11:12 PM 發表

哇。。。摆我做队长。。。
有压力个哦。。。
如果我拿底分就炒左我啦!!!
利记的大粉丝好呀。。
今季有利记支撑。。底分绝不会轮到你呀。。

YOU'LL NEVER WALK ALONE
多谢JACK兄 approve ya..and steve兄 ,wlt兄 的支持呀 。。。
这个贴子就让我来开吧。。我也很久没开贴子了。。
原帖由 steve86 於 2008-10-12 05:26 PM 發表

5是啦。。。惊睇多咗5知买边过仲衰。。。  
HAHA...AGREE AGREE..ME TOO..
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-12 10:56 PM 發表

哈哈!没正式恭喜你加入 TVBNOW 版主 大家庭。
利记以后靠嗮你啦。。。。
有乜问题都欢迎你同在座 版主puma兄商量,
我相信大家都係利迷 沟通上 绝对冇问题。 ...
恭喜恭喜晒STEVE兄 呀。。希望你能把利记俱乐部带上另一个层次。。
把TVBNOW利物浦俱乐部成为最旺,"最逻辑",最专业,最多球迷的区。。
加油,加油,加油
YOU'LL NEVER WALK ALONE
原帖由 wlt1110 於 2008-10-13 02:54 PM 發表

但是那一区还是很静
当TIPS 来得准时就不一样了。。。
到时WLT兄的招牌就可以擦亮亮了。。

一个贴士200-没问题+出书。。财源滚滚来。。<难得tvbnow给予你一个平台去宣传>