返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2008-8-19 12:20 PM 發表

你竟然第2
似乎要重新評估你
chu兄竟然看低我
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 chu553358 於 2008-8-19 02:27 PM 發表

下期你做隊長  公喜 公喜
有d驚
個分乘大小小追返你地
hide曾說過:
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-19 10:11 PM 發表

哈哈。。。HIDE兄如果第一期就做队长,
依家冠军应该係你哋。。。。
因为至少可以多出几十分。。。嘻嘻。。
嘿嘿  下一輪會做冠軍
hide曾說過:
連續兩期第三  幾時先第一
hide曾說過:
原帖由 steve86 於 2008-8-27 01:07 AM 發表

依期同你同分。。。真是我的荣幸。。。
下個week 一齊第一
hide曾說過:
原帖由 chu553358 於 2008-8-27 02:30 PM 發表
恭喜 至遵紅魔 得冠軍
to wood: 你收成正果之時 就係其他組合完結之時 +油呀
打錯我地個組名
hide曾說過:
唔肥幾好
hide曾說過:
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 11:13 PM 發表

哈哈。。。冠军人马出现!
呢期睇好边位球员呢??
仲未睇  通常都係前一晚先買
hide曾說過:
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-28 10:51 PM 發表

HIDE兄有性格!够神秘。
我就已经买定!祝你好运啦!
咁快買左?
hide曾說過:
截左  換唔到人
hide曾說過:
如果唔係我換唔切人  我一定好高分
hide曾說過:
唔會再有換唔切人既情況出現
隊員們  我保證
hide曾說過:
我今晚就買人
hide曾說過:
我都有球員無落場
hide曾說過:
阻我拿冠軍者死
hide曾說過: