返回列表 回復 發帖

帮[WLT兄]组合取名!

單選投票, 共有 4 人參與投票
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
100.00% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
[WLT兄]组合取名!

哈哈!大家好啊!最近比较得闲,所以想同以下组合开個玩笑
唔知有冇会员可以帮佢哋取名呢??
希望大家可以投票决定。
嘻嘻,最高票数没必一定係该组嘅名字,
我都係想大家可以俾多啲意见
最后决定权必定由该组五位组员决定。
呢次大家有机会帮"冠军热门"之一取名应该值得非常骄傲

教練名字:wlt1110
隊長名字:joshlier
會員名字:HIDE
會員名字:feimiao0
會員名字:nikotina

評分次數

• wlt1110

其它名字: 超级曼联王
獎金 10萬
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
哇。。。。居然摆我上台,成何体统啊!!!!
不过还是多谢大家关照!!!

应该5是全部都是曼联Fans。。。

叫超级大联盟算啦。。。

原帖由 steve86 於 2008-8-4 11:14 PM 發表
应该5是全部都是曼联Fans。。。

叫超级大联盟算啦。。。
全都是曼迷區會員
hide曾說過:
多谢大家关照,lucky WLT兄 name the first,haha..
原帖由 HIDE 於 2008-8-4 11:17 PM 發表

全都是曼迷區會員
甘就改有关曼联嘅名啦。。。~红魔鬼~

联赛就来开始咯。。。
原帖由 nikotina 於 2008-8-4 11:17 PM 發表
多谢大家关照,lucky WLT兄 name the first,haha..
xxxxxx。。。他。。。居然放我的名。。。。赢了就是大家的面子,输了就是我个人的面子。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 11:21 PM 發表

xxxxxx。。。他。。。居然放我的名。。。。赢了就是大家的面子,输了就是我个人的面子。。。
你是教练嘛。。。你赢就实至名归,
输就。。。(你自己念咯)
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 11:21 PM 發表

哈哈。。。冇办法啦。。。。WLT兄就委屈下啦。
如果唔係,我都唔知应该放啲乜标题!
原帖由 steve86 於 2008-8-4 11:21 PM 發表

甘就改有关曼联嘅名啦。。。~红魔鬼~

联赛就来开始咯。。。
哈哈。。。依家就来"七月"。。。
呢個名字应该冇人钟意!^o^
原帖由 HIDE 於 2008-8-4 11:14 PM 發表
獎金 10萬
好似太少喔。。。。hehe..
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-4 11:26 PM 發表

哈哈。。。依家就来"七月"。。。
呢個名字应该冇人钟意!^o^
我冇做虧心事唔怕  哈哈
hide曾說過:
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-4 11:28 PM 發表

好似太少喔。。。。hehe..
無計  我窮嘛
加碼到 $10萬零1
hide曾說過: